Mammen Mejerierne: Når succes får rammerne til at stramme

’Mammen – kun det bedste er godt nok’. Sådan lyder løftet fra Mammen, og vi ved godt, at det er rigtigt, når vi sætter tænderne i en frisk bolle med Danbo, Havarti, Danablu eller en af de mange andre gode oste. Netop ostenes høje kvalitet og gode smag er årsagen til, at virksomheden vækster voldsomt i disse år. Og derfor strammer rammerne, og der bliver hele tiden investeret i at bygge nyt og forbedre eksisterende bygninger.

Hos KTerhvervsbyg har vi tidligere bygget lager til Mammen Mejerierne. Nu er tiden kommet til at bygge en ny og topmoderne administrationsbygning på 500 kvm. i Bjerringbro.

”Vi har valgt KTerhvervsbyg til igen at bygge for os. Det har vi gjort, fordi vi deler samme opfattelse af, hvad god kvalitet er. For os er det utroligt vigtigt at vælge en samarbejdspartner, som er helt med på, hvor meget det betyder for os, at byggeriet skrider rigtigt frem, og at vi får den kvalitet, som vi forventer,” siger Lars Staunsbæk fra Mammen Mejerierne.

Mammen Mejerierne har succes med at sælge oste i Danmark og resten af verden og får løbende flere medarbejdere. Denne gang er det de stadig flere medarbejdere i administrationen, der har brug for mere plads.

”Vi er rigtig glade for at bygge for Mammen Mejerierne igen. Det er altid en særlig ære at få lov til at bygge for den samme virksomhed flere gange, og det bliver en fornøjelse at være med til at sørge for, at administrationen hos Mammen Mejerierne får rigtige dejlige faciliteter og god plads til endnu mere vækst i de kommende år,” siger Per Henriksen fra KTerhvervsbyg.

Fakta om byggeriet:

 • Ny og moderne administrationsbygning til Mammen Mejerierne, der ligger i Mammen i nærheden af Bjerringbro. Bygningen bliver på 500 m2 i 2 plan. Der er tale om en moderne og funktionel administrationsbygning i høj kvalitet. Der er gjort plads til den nye administrationsbygning ved at vælte det tidligere mejeri, som var slidt. Den nye administrationsbygning bliver trukket lidt tilbage på grunden, og foran bliver der P-pladser.

Fakta om Mammen Ost:

 • Mammen Mejerierne A/S er Danmarks næststørste mejeri målt på mælkemængde direkte fra danske landmænd. Hos hovedsædet i den jyske by Mammen nær Bjerringbro produceres et bredt udvalg af gode danske oste, som sælges i Danmark såvel som i resten af verden. I Danmark sælges ostene til landsdækkende supermarkedskæder, ostehandlere og til cateringbranchen. Vi eksporterer derudover til ca. 50 lande i hele verden.
 • Mammen Mejerierne beskæftiger i alt ca. 190 medarbejdere fordelt på de tre mejerier i Mammen, Drøsbro og Onsild alle beliggende i Midtjylland nær Bjerringbro.

Læs mere om Mammen Mejerierne: https://mammenost.dk/

 

 

Byggetekniker/konstruktør eller erfaren håndværker søges

De primære arbejdsopgaver er:

 • Opfølgning af 1.og 5. års gennemgang i samarbejde med projektleder
 • Opfølgning af mangler ved aflevering
 • Stå for mindre byggeprojekter
 • Ad hoc opgaver

Kvalifikationer:

 • Håndværker med min. 10 års erfaring, gerne med en overbygning som tekniker eller konstruktør, ej et krav
 • Selvstændig med gennemslagskraft
 • Du forstår at kommunikere effektivt, lytte og skabe en god dialog.
 • Ordensmenneske
 • Tillidsvækkende og omgængelig person
 • Almindelig sund fornuft
 • EDB på brugerniveau
 • Du har gode danskkundskaber både mundtligt og skriftligt.
 • Du vil gerne bidrage til vores gode arbejdsmiljø med humor og godt humør.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, som kan tilrettelægges fleksibelt og vil primært være i dagtimerne. 
Løn efter aftale, herudover tilbyder vi pensionsordning, sundhedsordning og frokostordning.

Vi tilbyder en attraktiv stilling i en virksomhed med sund økonomi, godt arbejdsmiljø, fokus på ordentlighed og hvor både faglig og personlig udvikling vægtes højt. I denne stilling får du virkeligt muligheden for at gøre en stor forskel – og skabe synlige resultater.

Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Kurt telefon 20115801, ellers send din ansøgning/CV og relevante referencer til Charlotte Lind: [email protected]


Tiltrædelse snarest muligt, men venter gerne på den rette.

 

Juni 2019

LindDNA: Nyt domicil skal sætte Aarhus på verdenskortet

Bæredygtighed og et godt øje for tidens trend er blot nogle af de egenskaber, som har fået LindDNA i Aarhus til at vokse ud af nuværende lokaler.

Virksomheden, som producerer og leverer interiørartikler, hvor hovedbestanddelen er genbrugslæder, har måtte udvide deres nuværende rammer i Højbjerg af 3 gange. Men har nu valgt at bygge nyt domicil i Aarhus, og vi er stolte af at LindDNA har valgt KTerhvervsbyg A/S som totalentreprenør til byggeopgaven.

”Det har været vigtigt for os at vælge en samarbejdspartner, som vi kan stole på og som vi ved leverer et byggeri, der lever op til vores høje krav” udtaler stifter og ejer af LindDNA Preben Lind.

At være med til at sætte Århus på verdenskortet med en designvirksomhed, som LindDNA får os ikke til at ryste på hænderne, vi glæder os til at skabe et domicil, der giver LindDNA mulighed for at vokse yderligere over de næste år.

”Arbejdet med at få LindDNA’s ideer til at gå op i en højere enhed, hvor logistik og æstetik kommer i højsædet i deres nye domicil, har været super spændende” siger Per Henriksen fra KTerhvervsbyg, og vi glæder os til at være med til at sætte Aarhus på designverdenskortet, slutter Per Henriksen.

Fakta om byggeriet:

 • I alt 6000 kvm i 4 etager som vil blive brugt på administration, showroom, kantine og lagerhal

Byggeriet, som netop er igangsat, skal stå færdig i slutningen af 2019. ”Med det nye domicil på 6.000 kvm. får vi over dobbelt så meget plads, og det er der brug for hvis vi de kommende år skal kunne vækste, som vi forventer”, siger Preben Lind.

Læs mere om LindDNA  

 2019 04 30 Linddna

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Januar 2019

Danespo: Et domicil bygget ud fra enkelthedens princip

Da Danespo flyttede ind i sit nye domicil i 2018 kunne de se tilbage på en effektiv byggeproces funderet på en tæt dialog om de funktionelle krav, virksomheden havde til byggeriet. KTerhvervsbyg forestod totalentreprisen på de i alt 5142 m2 i Give bestående af administration, forsøgscenter og væksthus.

Domicilet blev tænkt ud fra enkelthedens princip og er et godt eksempel på den tilgang, vi har til ethvert domicilbyggeri. Enkelthedens princip er nemlig altid et solidt byggeprincip, som sikrer en god økonomi og ”byggeri til tiden”.

Den enkle tilgang til opgaven kom både til udtryk i bygningens indretning og endelige udseende. Her spillede ikke mindst materialevalget en vigtig rolle. F.eks. valgte vi mørke granitfacader og antracitgrå vinduer for at give bygningen et stilrent, enkelt og smukt udtryk.

Domicilet står i dag som et godt bevis på mødet mellem en bygherres faktuelle behov og vores filosofi om en enkel tilgang til tingene.

Skal du også bygge nyt domicil, så kontakt os!

2017 12 21 Kterhverv Danespo View 7 Moerk Beton Vinduer RAL9005 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

November 2018

KTerhvervsbyg A/S i fuld fart – også på Sjælland

Vejle Amts Folkeblad har fået øje på væksten i KTerhvervsbyg A/S og har bragt en artikel om os og vores kommende gazellepris.

Med 16 aktuelle byggerier og en kåring til Børsens gazellepris den 14 november, markerer KTerhvervsbyg A/S sig med pæne vækstrater.

Læs artiklen i Vejle Amts Folkeblad her 

 

Domicil Give Nat

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oktober 2018

Rodan vælger KTerhvervsbyg A/S

KTerhvervsbyg har vundet endnu en ordre på Sjælland: Et nyt byggeri til RODAN, der har specialiseret sig i kabelløsninger til medicinal- og energisektoren, maskinindustrien samt marine- og transportsektoren.

På en naturgrund med udsigt til søen skal vi i gang med at opføre et nyt byggeri til RODAN i Lynge.

Der bygges i alt 2.365 m2, hvoraf 1200 m2 skal bruges til kontor og udvikling, mens lager og produktion får i alt 1160m2. Total set kommer byggeriet til at indeholdekontorer, mødelokaler, fællesrum, produktion, lager teknikrum, fitness, kantine og en 90 m2 terrasse på 1 sal.Byggeriet placeres med smuk beliggenhed på naturgrund med udsigt til en sø fra kantine og træterrasse. 

Vellykket projektering med fokus på dagslys

KTerhvervsbyg A/S fik ordren i Lynge efter en vellykket projektering, hvor udnyttelse af dagslyset via ovenlys i administrationsområdet var central for byggeriet. - En indretning som ramte RODANS ønsker perfekt og sparede dem for brug af en arkitekt.

Byggeriet i Lynge er et godt eksempel på øget byggelyst hos mellemstore virksomheder - Et segment, som KTerhvervsbyg A/S har fået godt fat i.

”Vi oplever stor byggelyst hos virksomheder under 250 medarbejdere, som typisk enten mangler plads eller har behov for mere tidssvarende bygninger”, fortæller Per Henriksen, Partner i KTerhvervsbyg A/S. Han bekræfter, at andelen af virksomhedens totalentrepriser på Sjælland er fordoblet på relativ kort tid - og stadig er stigende.

”Nogle ville måske sige, at KTerhvervsbyg A/S har udviklet sig fra at være en regional entreprenør til at være mere landsdækkende. Men vi gør egentlig bare det, vi altid har gjort: fokuserer på erhvervsbyggeri. Vores stigende aktivitet på Sjælland er en meget spændende udvikling, lyder det fra Per Henriksen, Partner i KTerhvervsbyg A/S. 

Det aktuelle byggeri for RODAN, der udover de nye faciliteter i Lynge også har produktion i Litauen og Ungarn, opstartes i uge 45.

Vejle Amts Folkeblad har skrevet en artikel om vores byggerier på Sjælland. Find den på vores Facebook side her 

 

Rodan domicil

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  

Juni 2018

Nethandel sætter gang i lager- og logistikbyggeri

Stigende internethandel skaber øget efterspørgsel på større lager- og logistikhaller.

KTerhvervsbyg bygger for Skatepro, der forhandler rulleskøjter, løbehjul og skateboards i 23 lande. Skatepro får et nyt pluklager, fordi varelageret også skal rumme udstyr til vandsport.I alt opfører KTerhvervsbyg 1400 m2 ny lagerhal for virksomheden.

Nethandel giver mere arbejde til entreprenørerne

Den nye lagerhal i Søften vil stå færdig senere på året, men Skatepro har større planer. Allerede inden 2020 skal lagerkapaciteten også tælle et lager i USA. I KTerhvervsbyg A/S ser vi en klar tendens og øget behov for mere lagerplads hos virksomheder der opererer indenfor e-handel.

”Stigende E-handel kræver flere kvadratmeter til lager og logistik. Men også en mere professionel dialog om virksomhedernes særlige behov for lager- og logistikfaciliteter samt rutiner i dagligdagen. Det er både Proshop og SkatePro gode eksempler på”, fortæller Per Henriksen, Partner i KTerhvervsbyg.

Fakta om byggeriet i Søften

I Søften hos Skatepro bygges nu den tredje hal på matriklen. Tilbygningen til de eksisterende 4000 kvadratmeter er på 1418 kvadratmeter og bliver en regulær opvarmet lagerhal med to læsseramper.

Byggeriet er gået hurtigt, ikke mindst fordi Faurskov Kommune har en meget kort sagsbehandling på byggesager. Skatepro har egentlig allerede de manglende kvadratmeter i en eksisterende lagerhal, men de bliver i dag brugt til den indendørs skatepark, som drives af Omega Skate Klub. For Skatepro har det ikke været en mulighed at opsige lejemålet, fordi de ønsker at bidrage til skatemiljøet i kommunen, og derfor udvider man nu med de nye lagerfaciliteter, som også kan understøtte webshoppens videre vækst internationalt.

 Skatepro Bil KT

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maj 2018

KTerhvervsbyg bygger for dansk fodermiddelproducent

Den danske fodermiddelproducent Adival udvider virksomhedens lager- og produktionsfaciliteter i Billund. Vi foretager udvidelsen, som skal halvere virksomhedens produktionstid. 

Grundet nye muligheder for at øge råvarehåndteringen fraisær Sverige og Tyskland udvider den danske fodermiddelproducent Adival nu kapaciteten med 2000 mlager- og produktionshal.

Bygherre er Stilbjerg ApS, og KTerhvervsbyg foretager udvidelsen af hovedkvarteret i Billund. Adival forventer, at udvidelsen af den eksisterende produktionshal kan halvere produktionstiden. 
Som specialister i erhvervsbyggeri, mærker vi også, at der er vind i sejlene i industrien.

”Højkonjunkturen raser og mange virksomheder bygger sig til højere effektivitet. Der er fuldt blus på industrien i øjeblikket, og det kræver de rigtige produktionsforhold at få et effektivt flow. Moderne industribyggeri skal i alle detaljer kunne rumme virksomhedens daglige arbejdsgange,” forklarer Per Henriksen, Partner i KTerhvervsbyg.  

Byggeriet forventes leveret i uge 39.

Adival _0532

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

April 2018

KT Erhvervsbyg bag superbilhus i Tilst

Vi fortsætter det gode samarbejde med Ejner Hessel, der netop har fået ombygget et eksisterende bilhus i Tilst. 

Baren er løftet for, hvad danske bilhuse skal kunne tilbyde deres besøgende. På bare et år har vi ombygget og renoveret fem eksisterende haller for Ejner Hessel i Tilst uden for Aarhus, der nu er indehaver af Danmarks mest avancerede bilcenter.

Der er et forfriskende fokus på brugerinddragelse i alle dele af vedligeholdelse og performance, hvor husets mange glasvægge og åbne rum giver bilejere mulighed for at følge med i hvad der foregår.

”Det har været et meget interessant projekt. Niveauet er steget i takt med erfaring og teknologiske muligheder, og det står klart når man som besøgende sætter foden indenfor. Når du har indleveret din bil, kan du entrere en lounge. Herfra kan du se din bil blive kørt til service. Udstillingslokalet er interaktivt, så man som besøgende kan få lov at prøve kræfter med at designe og testkøre sin favorit-Mercedes på storskærm,” siger Per Henriksen, adm. direktør i KT Erhvervsbyg 

Samarbejdet mellem Ejner Hessel og KT Erhvervsbyg tæller nu otte bilhuse fordelt over hele landet. 

KT 2 Domisil

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Marts 2018

Vi opfører nyt kontordomicil i Kokkedal

Vejecelleproducenten Eilersen har valgt KTerhvervsbyg til byggeriet af virksomhedens nye lager og administration.  

KTerhvervsbyg forestår byggeriet af nyt kontordomicil for Eilersen koncernen. Koncernen har siden 1969 produceret robuste sensorer til måling af kraft og vægt.

Sensorerne er patenterede og forhandles globalt, hvilket har skabt gode resultater for virksomheden, der nu står overfor en udvidelse af kontorfaciliteterne i Danmark.

KTerhvervsbyg opfører i den forbindelse et nyt 1200m2 kontordomicil, der i fremtiden skal huse administration, lager og produktion i Kokkedal.

Vi er glade for at kunne hjælpe Eilersen på vej. Projektet startes uge 14, og forventes afleveret i uge 38.

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Februar 2018

KTerhvervsbyg genrejser nedbrændt domicil

Snart kan den familie-ejede virksomhed Poca Glasfiber vende tilbage til sin gamle adresse efter storbrand i 2017. 

Det er stadig uvist, hvad der afstedkom storbranden hos Poca Glasfiber i Hedensted, da virksomhedens domicil brændte den 4. April 2017. De materielle skader efter branden var imidlertid så omfattende, at der skulle et helt nyt domicil til. Det opføres nu af KTerhvervsbyg på adressen.

Opgaven er udbudt i totalentreprise og omfatter et byggeri på i alt 4.250 nye m2 på fabrikkens matrikel på Ndr. Fabriksvej 9 i Hedensted. Det nye domicil skal fungere som hovedsæde for virksomhedens 25 ansatte og omfatter kontorer, produktion og showroom. 

I alt 550 m2 vil blive brugt på administration, showroom og personalefaciliteter, mens 3700 m2 skal indrettes som produktionsfaciliteter, herunder støbehal og montagehal.

Facaderne på domicilets produktionslokaler beklædes med vandret monterede sinus-profilerede stålplader, mens showroomet får hvide, plane facadeplader.

Grundet den tidligere brand har der gennem projektet helt naturligt været skærpet fokus på diverse brand-tiltag, som har sikret, at bygningen er opført efter gældende regler, så bygherre kan sove trygt om natten.

Til trods for den sibiriske vinter, som i år har ramt Danmark, skrider byggeriet planmæssigt frem.

Vi påbegyndte byggeriet i efteråret 2017, og det forventes at stå færdigt den 1. maj 2018. Indtil da er virksomhedens produktion hensat til midlertidige lokaler.

25cm -Poca Fugleperspektiv

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Januar 2018

Vi tredobler lønnen igen

Vi forventer igen et godt regnskabsår og giver derfor igen vores ansatte en bonus på to måneders ekstra løn.

For andet år i træk har vi givet vores medarbejdere en betragtelig bonus. Ledelsen forventer igen i år et godt regnskabsår og giver derfor virksomhedens ansatte en bonus på to måneders ekstra løn som tak for indsatsen.

”2017 har været et travlt år, hvor alle medarbejdere har bidraget og ydet en ekstra indsats. Ledelsens beslutningen om at give medarbejderne 2 måneders løn oveni den almindelige månedsløn er en anerkendelse af deres arbejdsindsats i en meget travl tid ”, fortæller partner Per Henriksen.

Læs mere om projektet her.

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

December 2017

Morten Popp bliver ny partner i KTerhvervsbyg

Ved årsskiftet udvider vi partnerkredsen i KTerhvervsbyg med den erfarne Morten Popp, der i ni år har været partner hos Jungebyg ApS. Siden i sommers har han været en del af KTerhvervsbyg. Han har vist sig at være et godt match til virksomheden, dens kompetencer, mål og værdier.

Som partner vil Morten Popp kvalitetssikre projektgennemførelsen af KTerhvervsbygs projekter. Morten Popp vil således være manden, der i tæt samarbejde med vores projektlederteam, vil sikre at gennemførslen af vores byggerier fortsat vil ske med stor præcision og være af højeste kvalitet.

At sætte strategisk fokus på projektgennemførelse skal styrke KTerhvervsbyg til virksomhedens fortsatte udvikling. Mortens solide erfaring med projektledelse og bygherresamarbejde vil her være en stor styrke. Og så skader hans store netværk heller ikke.

”Jeg har det sjovt med at gå på arbejde i KTerhvervsbyg, fordi jeg kan være med i de store beslutninger og fokusere på professionelle kunder,” siger Morten Popp.

Vi glæder os til det fortsatte samarbejde!

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

November 2017

KTerhvervsbyg skaber nye rammer for bilhuset Linderoth

Centrum af Vejle er blevet for småt til bilhuset Linderoth. De har derfor givet os opgaven at bygge et helt nyt bilhus på 1.500 kvadratmeter nord for Vejle.

Der er sat god plads af til den nye indvendige biludstilling, som suppleres af gode udendørsarealer på den 6.800 kvadratmeter store grund. Derudover får Linderoth også større faciliteter til værksted, klargøring, kantine, kontorer og lagerplads.

Byggegrunden ligger meget tæt på motorvej E45’s afkørsel 59 – midt mellem Vejle og Hedensted. Vi har i samarbejde med Linderoth nået frem til et bygningsdesign, som udnytter placeringen optimalt med mange store vinduespartier, så de udstillede biler kan lokke forbipasserende indenfor.

Læs mere i artiklen her

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

September 2017

KTerhvervsbyg bygger domicil i Brande

Skandinavisk Textil Kemi samler sine aktiviteter nord for motorvejen i Brande. KTerhvervsbyg har entreprisen på byggeriet, som skal bringe virksomhedens tre adresser ned til én.

Skandinavisk Textil Kemi råder over en række virksomheder, som både kræver produktionsfaciliteter, lager og logistik. Desuden indretter vi byggeriet med god plads til kontorer. Udover de enkelte virksomheders administrationer flytter også Skandinavisk Textil Kemis ejendomsadministrationsselskab ind i byggeriet.

Det 2.200 kvadratmeter store byggeri er synligt fra motorvejen, hvorfor det også skal rumme et fabrikssalg.

Brande Bladet har besøgt byggeriet, som er klar til indflytning senest 1. december.

Læs artiklen på side 41 her

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

September 2017

Superoptimeret byggeri til Scanpipe i Odense

KTerhvervsbyg mærker en øget fokus på logistik, når virksomheder bygger nyt. Aktuelt opføres nyt domicil til Danmarks største plastrørsgrossist Scanpipe i Odense på 4.600 kvadratmeter.

Scanpipe får nemt ved at følge byggeprocessen da det nye domicil opføres på den anden side af gaden på adressen Holkebjergvej 150.

Det nye byggeri skal indeholde en kontorbygning i to etager på i alt 560 kvadratmeter. De resterende 4.000 kvadratmeter fordeles på to lagerbygninger. På de omkring liggende arealer etableres parkeringspladser, læsseområder og grønne områder.

Kombinationen af produktion, lager og kontorer er udtænkt således at varerne kan komme af sted uden forsinkelser. Scanpipe har for nyligt lanceret nyt leveringskoncept, som reducerer leveringstiden til håndværkerne betydeligt. Logistik er derfor tænkt ind i byggeriet helt fra starten, ligesom der også vil være plads til senere udvidelse.

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Juni 2017

Historisk bilsalg smitter af på KT Erhvervsbyg

2017 er et godt år for bilsalget i Danmark. Både private og professionelle køber flere biler end tidligere - og det kan mærkes hos KT Erhvervsbyg.

KT Erhvervsbyg bygger for bilbranchen i hele Danmark. Nye bilhuse er afleveret i Albertslund, Roskilde, Ringsted, Horsens og Holstebro. Og flere er undervejs.

Den øgede købelyst for biler har medført, at danskerne har den yngste bilpark siden 2003 med en gennemsnitslevealder på 8,9 år. Det skyldes blandt andet, at danskerne bytter ældre biler ud med nye og mere trafiksikre biler.

Aktuelt er KT Erhvervsbyg i gang med et spændende projekt for en af landets førende bilforhandlere for luksusbiler. Den detaljerede offentliggørelse venter, til alle detaljerne og kontrakten på opgaven er helt på plads.

Dagens Byggeri skriver mere - find artiklen her
 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

April 2017

Bygningsingeniør søges:

KTerhvervsbyg A/S søger en bygningsingeniør med et par år på bagen.

Vi er en succesfuld mellemstor totalentreprenør med speciale i erhvervsbyggeri. Vi bygger alle former for erhvervsbyggeri -  fra domiciler og industrihaller til bilhuse og kraftværker. For at kunne holde trit med efterspørgslen fra vores kunder, søger vi en stabil og kreativ bygningsingeniør, der sammen med os vil bygge fremtidens erhvervsbyggeri.

Dine færdigheder er statik og især optimering af konstruktioner, brand og afløb og kendskab til VVS.

Opstart hurtigst muligt – løn efter kvalifikationer og der er mulighed for overskudsdeling.

Vil du indgå i vores team af friske medarbejdere og være en del af en arbejdsplads med en god og jovial tone, så send et par linjer eller kom forbi.

Har du spørgsmål så ring til Chr. M. Petersen på 2279 3422 eller send en mail på [email protected]

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 April 2017

Rekordår tredoblede månedslønnen hos KTerhvervsbyg

For et år siden spåede KTerhvervsbyg en vækst på 20%, hvilket viste sig at blive en kraftig underdrivelse. Med et resultat på knap 12 millioner kroner lykkedes det KTerhvervsbyg næsten at fordoble bundlinjen i 2016. 

Nogen tvivlede måske nok, da ledelsen i KTerhvervsbyg sidste år udmeldte et 20% vækstmål, baseret på en omsætning på over 100 millioner kr. Men tvivlen blev gjort til skamme. Årets resultat landede på knap 12 millioner i regnskabsåret 2016. Det er næsten en fordobling i forhold til de 6,7 millioner fra året før. 

Væksten er hentet bredt inden for erhvervsbyggeri, hvor såvel domicilbyggeri som produktionsbygninger, kontorbyggeri, detailhandel og bilhuse har været en del af ordreporteføljen hos KTerhvervsbyg i 2016. Også byggeri til forsyningsselskaber har været et område i kraftig vækst ligesom udlejningsejendomme til erhvervsvirksomheder i perioden har indgået i virksomhedens strategi.

Specialiseringen inden for erhvervsbyggeri har således vist sig at være en klog beslutning for virksomheden, der med sin opstart i 2011 kun har få år på bagen.

”Da vi startede virksomheden var vi i ledergruppen enige om, at holde fokus på indtjeningsgraden – men vi var også enige om, at det skulle være sjovt at gå på arbejde. Og det princip har vi fulgt lige siden. Når det så går godt, synes vi også, vi vil anerkende vores dygtige medarbejdere, der alle har hver især har bidraget til at nå årets resultat. Alle medarbejdere har derfor fået en tredobling af lønnen i december 2016 – også rengøringsdamen, fortæller Per Henriksen, Partner i KTerhvervsbyg.

Han siger, at virksomheden fortsat vil have fokus på vækst inden for alle typer erhvervsbyggeri i regnskabsåret 2017 – og at han forventer en fortsat positiv udvikling i 2017. 

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Marts 2017

Første spadestik på Langesøhallen

Så er første spadestik taget på Langesøhallen i Nordfyns Kommune. Hallen skal udvides og moderniseres og KTerhvervsbyg står for projektet i totalentreprise. Der er tale om en multihal og et bygningsareal på 1.107 m2, der skal indeholde fitnesscenter og mødelokaler.

Læs artiklen fra lokalsprøjten her

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Marts 2017

Ny montagehal til Sealing System 

I Grindsted skal KTerhvervsbyg bygge 1.300 kvadratmeter til Sealing System. Byggeriet omfatter en ny montagehal samt en kontorbygning og det forventes at stå klar i tredje kvartal i år.

Sealing System, som er leverandør af store pakkesystemer, er i vækst, og med det nye byggeri samler de aktiviteterne på én adresse i Grindsted frem for at være spredt på flere adresser i Varde Kommune, som tilfældet er i dag.

Hos KTerhvervsbyg oplever man, at virksomheder stadig finder byggegrunde uden for de store byer mest attraktive – og det på trods af prognoserne, som spår at byggeriet i 2017 hovedsageligt foregår i de store byer.

”Vækstvirksomheder går efter plads at udvikle sig på. Vi oplever faktisk, at mange virksomheder søger lidt væk fra de større byer for at finde de større byggegrunde med plads til vækst,” siger Per Henriksen fra KTerhvervsbyg.

Se artikel om byggeriet her:

http://altomteknik.dk/nyheder/2017/03/07/sealing-system-vaelger-kterhvervsbyg

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Januar 2017

700 kvm domicil til Dansk Maskin Montage

Det nye år bringer nye spændende opgaver med sig hos KTerhvervsbyg. Et af årets første projekter er byggeriet af et nyt domicil til Dansk Maskin Montage i Give.

Der er tale om et standard domicilbyggeri i to etager på 700 kvadratmeter med både lager og kontor. Heraf udgør de 150 kvadratmeter kontorfaciliteterne på et indskudt dæk i bygningen.

Dansk Maskin Montage udfører blandt andet demontering, transport og montering samt genstart af maskiner og produktionslinjer - og med den nye bygning får de mere plads til opbevaring af maskiner.

”Vi oplever stor efterspørgsel på velplacerede domicilbyggerier og dette er et godt eksempel på en mellemstor virksomhed, der har brug for flere kvadratmetre, som ligger logistisk smart tæt på motorvejen”, siger Per Henriksen fra KTerhvervsbyg.

Byggeriet opstartes i foråret, og montage-virksomheden kan flytte ind i deres nye bygning senere på året.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

December 2016

Rejsegilde på ny produktionshal til Superwood

I Hampen opfører KTerhvervsbyg en ny produktionshal på 1.300 kvm til Superwood, som udvider på deres eksisterende adresse på Midtsjælland.

Der er netop afholdt rejsegilde på første etape af udvidelsen, som består af produktionshallen, der forventes at stå klar til brug i løbet af foråret 2017. Anden etape omfatter en udvidelse af en eksisterende bygning på adressen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

December 2016

KTerhvervsbyg oplever stabil efterspørgsel på lagerhaller

Udviklingsanalyse forudser faldende behov for lagerfaciliteter i fremtiden. – En tendens der forventes at følge i kølvandet af øget nethandel, der til gengæld vil øge behovet for logistikcentre på geografisk centrale placeringer.

Hos KTerhvervsbyg oplever vi ikke denne tendens. Tvært imod ser vi efterspørgslen på lagerfaciliteter som meget stabil og forventer ikke at den vil falde de næste 2-3 år.

Ifølge analysen fra Kuben Management vil udviklingen af erhvervsstrukturen betyde, at fremtidens erhvervsbyggeri i høj grad vil være kontorbyggeri, som skal huse eksempelvis it- og kommunikationsvirksomheder, mens industri og landbrug vil fylde mindre. Vi kan ikke afvise at logistiklagre fremover vil fylde mere. Men der er ikke noget, der tyder på, at der inden for de næste to-tre år vil blive mindre efterspørgsel på lagerbyggeri hos KTerhvervsbyg.

Læs Licitationens artikel om udviklingsanalysen 

Se eksempler på lagerhaller vi har bygget

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

December 2016

Ny montagehal til maskinspecialist

De færreste chokolade-fans kender nok til Aasted ApS, men bag kulisserne er virksomheden en vigtig brik i fremstillingen af chokolade og bagværk både i Danmark og resten af verden.

Den Farum-baserede virksomhed producerer maskiner til chokolade- og bageriindustrien, og er en virksomhed i god vækst.

Nu udvider Aasted produktionen med en ny montagehal på 1.500 kvadratmeter, som KTerhvervsbyg opfører til dem på adressen i Farum.

Hos KTerhvervsbyg oplever man, at det er typisk for industrivirksomheder i vækst, at de bygger til og udvider for at følge med de aktuelle behov og for at optimere produktionsapparatet:

”De fysiske faciliteter er en vigtig del af en produktionsvirksomheds produktivitet og de skal derfor løbende tilpasses. Især vækstvirksomheder inden for industrien har brug for fleksible rammer, så produktion og logistik går op i en højere enhed - og så de hele tiden kan tilpasse sig også fremtidens krav og behov,” lyder det fra Per Henriksen fra KTerhvervsbyg.

Byggeriet starter op i år og forventes at stå færdig i sommeren 2017.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oktober 2016

KTerhvervsbyg bygger eksklusivt domicil i Fredericia

KTerhvervsbyg er valgt som byggepartner til et nyt eksklusivt domicilbyggeri, karakteriseret ved høje ambitioner og kvalitet i detaljen.

Det er virksomheden SER Hegn i Fredericia, der ønsker et domicil noget ud over det sædvanlige. Domicilet vil være et 3-etagers hovedsæde på 1.281 kvm, der omfatter en tilstødende produktionshal på 1.000 kvm og en lagerhal på 600 kvm. Det nye byggeri kommer til at fungere som domicil, logistikcenter, uddannelses- og testanlæg samt ny egenproduktion. SER Hegn har tidligere haft adresse i Børkop men bygger nu et flot æstetisk byggeri med fokus på kvalitet i detaljerne og et eksklusivt materialevalg, som for eksempel forpatinerede kobberdetaljer på taget.

Et gedigent byggeri - korrekt placeret
KT Erhvervsbyg har tegnet domicilet og stået for at udforme det i overensstemmelse med de ambitioner og planer, SER Hegn har for fremtiden. Men SER hegn, som er landets største hegn- og portleverandør, har haft rig mulighed for selv at påvirke byggeriet.

“Rent logistikmæssigt ligger det rigtig godt for os, og så er den meget synlige beliggenhed ud til motorvejen bestemt også et stort plus”, siger Henrik Hallenberg Rasmussen, administrerende direktør for SER Hegn, med henvisning til at byggeriet vil blive eksponeret ud til E20, hvor op mod 65.000 biler kører forbi dagligt.

”For os er det velkendt, at virksomheder ønsker en logistisk smart placering ud mod motorvejen og at æstetik og funktionalitet skal gå hånd i hånd, når en virksomhed er i vækst. Nøjagtig som det er tilfældet med SER Hegn”, siger Per Henriksen fra KTerhvervsbyg.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

September 2016

KTerhvervsbyg henter vækst på udlejningsbyggerier

KTerhvervsbyg har succes med at bygge til virksomheder der hellere vil leje end at eje. Det giver en række spændende multifunktionelle byggerier, der kan bruges til mange anvendelsesområder.

Aktuelt bygger KTerhvervsbyg A/S for udlejningsvirksomheden G.S.V Materialeudlejning, som får nyt modulcenter tæt på motorvejen i Ringsted. Byggeriet skal give GSV optimeringsgevinster – og netop optimering er et typisk argument fra mange virksomheder, der ønsker at bygge deres eget lejemål.

Konceptet er populært, fordi lejekontrakten typisk løber over 10 år og dermed får virksomheden mulighed for at tilpasse et nyt byggeri til egne behov uden at belaste likviditeten. Samtidig opnår virksomheden en attraktiv fleksibilitet, som er vigtig -  især hvis virksomhedens behov skulle ændre sig, grundet vækst.

Multifunktionelle byggerier
”Vi har ikke fokus på udlejning som sådan men går kun ind i udlejningsprojekter for at få entreprenøropgaven. Og vi oplever klart, at flere virksomheder har et ønske om at bygge sit eget lejemål”, fortæller Per Henriksen, Partner i KTerhvervsbyg og fortsætter: ”Det stiller naturligvis krav til os som entreprenører som må gennemtænke disse erhvervsbyggerier i mindste detalje for at sikre, at ejendommen bliver multifunktionel nok til at kunne lejes videre, når lejekontrakten ophører. Det gør disse byggerier særligt fleksible, så de kan tilpasses mange forskelligartede behov.”

KTerhvervsbyg har i det forgange år hentet en omsætningsvækst på 20%. At opkøbe grunde, udvikle og bygge ejendomme og derefter udleje til bygherre, vil også i det kommende år være en del af virksomhedens strategi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

August 2016

KTerhvervsbyg A/S runder trecifret millionomsætning

Et højt aktivitetsniveau og markedsoptimisme har givet KTerhvervsbyg en rekordhøj omsætning.

Danske industri- og produktionsvirksomheder opruster netop nu til mere vækst, hvilket har øget behovet for større og bedre produktions- og lagerfaciliteter i Danmark. "Men også behovet for nye domicilbyggerier er tiltagende”, lyder det fra KTerhvervsbyg. For at følge med den øgede ordreindgang har KTerhvervsbyg bl.a. oprustet arbejdsstyrken og føjet 4 nye kompetente medarbejdere til staben.

Læs hele artiklen om KTerhvervsbyg i JP Finans på vores LinkedIn side lige her!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Juli 2016

KTerhvervsbyg når vækstmål på 20%

Det er lykkedes den midtjyske entreprenør at nå sidste års ambition om en vækst på 20%. Væksten er hentet bredt indenfor erhvervsbyggeri, fra detailhandel, til kontor og industribyggeri samt byggeri af udlejningsejendomme til erhvervsvirksomheder.

Omsætningskurven er kun gået en vej, nemlig op ad, siden etableringen af KTerhvervsbyg i 2011. Specialiseringen indenfor byggeri til industri, handel og administration har vist sig at være rigtig for virksomheden, som fra dag 1 har haft fokus på soliditet og en fornuftig indtjeningsgrad. Nogen tvivlede måske nok, da ledelsen sidste år udmeldte et 20% vækstmål, baseret på en omsætning på over 100 millioner kr. Men tvivlen blev gjort til skamme. Det er nemlig nu lykkedes entreprenøren i Give at realisere det ambitiøse vækstmål.:

”Vi har fra dag 1 ønsket at drive en forretning baseret på en høj soliditet og en fornuftig indtjeningsgrad. Vores specialisering indenfor erhvervsbyggeri har givet os en skarp profil i markedet, som helt naturligt har bragt en omsætningsvækst med sig”, lyder det fra Per Henriksen, Partner i KTerhvervsbyg. Han fortæller, at virksomheden fortsat vil have fokus på vækst indenfor alle typer erhvervsbyggeri, men også har deciderede udviklingsprojekter i støbeskeen.

”Vores størrelse er vores force, Vi kan hurtigt omnavigere men også udvikle virksomheden i takt med markedets efterspørgsel og eventuelle konjunkturændringer, der skaber nye behov hos danske erhvervsvirksomheder. Det gør os agile i et prisfokuseret marked og sætter os i stand til at udnytte nye muligheder og dermed udvikle virksomheden fremadrettet”, slutter han.

KTerhvervsbyg forventer at fortsætte den positive vækst det kommende år.

Yderligere information: Per Henriksen, KT Erhvervsbyg A/S, Tlf. 20 75 70 81

 Domicil Give Nat

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Juni 2015 - Finanswatch

Erfaren byggetrio vil booste toplinjen med 20 pct. på et år

Entreprenørvirksomheden KT Erhvervsbyg oplever en stigende ordreindgang, som ifølge en af tre partnere blandt andet skyldes stor brancheerfaring.

Selv om der endnu ikke kan sættes punktum for krisen i det danske erhvervsliv, så er der kommet mere gang i byggeriet til gavn for entreprenørselskabet KT Erhvervsbyg. Virksomheden fra Give, der har speciale inden for totalentrepriser til industri-, detail- og domicilbyggeri, landede sidste år en omsætning på omkring 100 mio. kr.

"I år forventer vi, at den stiger med 20 pct., og forhåbentlig følger overskudsgraden med op," siger Per Henriksen, partner i KT Erhvervsbyg.

Den forventede fremgang kommer i en periode, hvor selskabet oplever flere forespørgsler end i de år, hvor krisen var mest udslagsgivende - uden at blækket dog nåede at blive tørt i virksomhedens ordrebøger. Ifølge partneren har det været vigtigt for virksomheden, at den er blevet dirigeret af ham selv og de to andre kompagnoner, Kurt Therkildsen og Chresten Moos Petersen.

"Vi er tre, som er erfarne i branchen og kommer fra tre forskellige steder med forskellige netværk," forklarer Per Henriksen. "Vi har fået nogle opgaver, fordi vi er dem, som vi nu engang er. Det har altså ikke kun været prisen, der har betydet noget," vurderer han.

For eksempel har den ene af partnerne, Chresten Moos Petersen, 25 års erfaring fra rådgiverbranchen, heraf 20 år som medejer af et rådgivende ingeniørfirma.

"Vi har været i branchen i mange år og har gode referencer. Det er noget, der bliver kigget på," mener Per Henriksen.

Med de gode referencer og de flere opgaver er der også fulgt et stigende krav til mandskabet hos virksomheden. Derfor har selskabet oprustet, sådan at der i dag er omkring 12 medarbejdere hos KT Erhvervsbyg. I øjeblikket hjælper de ansatte primært med byggeopgaver herhjemme, mens det er småt med den udenlandske aktivitet.

"Vi har sagt nej til et par opgaver i Sverige og Norge, fordi organisationen ikke har været til det. Vi skal ikke være langt væk fra de enkelte opgaver. Det er slemt nok at være på Sjælland," griner Per Henriksen og fortsætter: "Vi er ikke skræmt af at lave opgaver i udlandet, men det er ikke noget, der ligger lige til højrebenet i øjeblikket. Det kan være, at det ser anderledes ud om et års tid."

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  

 

April 2015 - Building Supply

KT Erhvervsbyg bygger slikfabrik

Den nye fabrik etableres i to etaper. Først bygges der 3000 kvadratmeter pakkeri, højlager og administration, senere følger hele produktionen med. Første spadestik er ikke fastlagt endnu.

Vi underskrev kontrakten med KT Erhvervsbyg i fredags, og i øjeblikket er vi i gang med at søge om byggetilladelsen, siger medejer af Bon Coca og Blåvand Bolcher, Martin Folmer.

Bon Coca Kontordomicil 3


Læs også: Totalentreprise med stram deadline

Bon Coca og Blåvand Bolcher er for kort tid siden fusioneret. Når byggeriet står færdigt skal der bruges cirka 30 medarbejdere i form af produktionsfolk og funktionærer.

Læs også: Offshore-boom er også godt for byggebranchen

Anden etape vil først blive bygget, når første etape står færdig. "Der kan gå 1 eller 3 år før byggeriet af produktionen går i gang", siger Martin Folmer. Slikfabrikken bygges på grunden ved rundkørslen på Birkedam, der tidligere husede Better Place.

Link til byggesagen: Kontordomicil til Bon Coca - Kolding

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 

April 2015 - Building Supply

KTerhvervsbyg A/S ruster til vækst

KTerhvervsbyg A/S har de sidste par år haft god medvind. For at sikre virksomhedens fortsatte succes, vælger ledelsen nu at styrke sin projektlederorganisation i Give.

Den strategiske styrkelse af virksomhedens byggeledelse skal sikre en fortsat høj kvalitet i en tid, hvor virksomhedens kundeportefølje vokser stødt. Virksomheden oplever vækst indenfor alle typer erhvervsbyggeri, nybyggeri som om- og tilbygninger. Det være sig såvel domiciler, som lager- og produktionsfaciliteter. En gennemtænkt planlægning og kontrol er det, der skal sikre, at KTerhvervsbygs projekter fortsat leveres til tiden og i den rigtige kvalitet. ”Med den strategiske styrkelse af projektorganisationen kommer vi nærmere vores mål om en ensartet byggeledelse med kompetente byggeledere, der arbejder ud fra samme holdninger”, fortæller Per Henriksen.

KTerhvervsbyg A/S har leveret en del byggerier til Welcon i vindmølleindustrien, og med navne som Ejnar Hessel, og diverse discountbutikker som Fakta, Lidl og Aldi, har virksomheden virkelig slået sit navn fast.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Februar 2015 – Building Supply

KT Erhvevsbyg A/S opfører nyt domicil med kant

Facaden viser, hvor du bor, men også hvem du er. Alflow Scandinavia A/S får bygget et nyt domicil, der afspejler virksomhedens identitet, både gennem de indre og ydre rammer.

Domiciler er rammen for virksomhedens aktiviteter og giver et vigtigt indtryk af virksomhedens identitet. Domiciler har derfor også en stærk signalværdi og er med til at vise kunder, medarbejdere og øvrige samarbejdspartnere, hvem man er. KT Erhvervsbyg A/S er netop i gang med at bygge et domicil for Alflow Scandinavia A/S. Gazellevirksomheden har fokus på salg, service og rådgivning omkring flowudstyr til proces og kemisk-, farmaceutisk- og fødevareindustri. Det nye domicil skal afspejle professionalisme og klinisk skarphed. Alflow Scandinavia A/S har som vækstvirksomhed brug for fleksible og dynamiske rammer med et moderne udtryk. Der skal være plads til at vokse, og domicilet skal være fleksibelt indrettet, så det kan følge virksomheden i mange år frem. KT Erhvervsbyg A/S opfører her et domicil, hvor funktionaliteten og æstetikken går hånd i hånd.

Domicilejendom Alflow Vejen

Alflow A/S - Nyt firmadomicil i Vejen

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Februar 2015 - Building Supply

KT Erhvervsbyg A/S: ”Erhvervsbyggeri skal give værdi på bundlinjen”

Moderne erhvervsbyggeri skal være mere end arkitektur. Nybyg og renoveringer skal give værdi på bundlinjen, højne produktiviteten og styrke konkurrenceevnen.

KTerhvervsbyg A/S har specialiseret sig i totalentrepriser til industri-, detail- og domicilbyggeri. Med effektiv projektstyring, leverer vi erhvervsbyggeri af høj kvalitet til aftalt tid. 

Vi er en pålidelig sparringspartner i alle byggeriets faser - fra de første tanker og skitser over projektering, myndighedsbehandling og frem til aflevering.

Troværdighed er vores omdrejningspunkt. Vi holder hvad vi lover og vi ved, hvad vi taler om. Stærk faglig kompetence og en enkel tilgang til tingene, er det vi er kendt for. 

Fra projektledelse til specialviden; vores dybe faglighed, krydret med mange års erfaring og et stort netværk, giver os en værdifuld know how i alle byggeriets faser. Dertil kommer vores virksomhedskultur, hvor et ord er et ord. 

Vi fokuserer kontinuerligt på at forbedre vores byggeledelse, leverandørsamarbejde og planlægning/kontrol. Dermed kan vi også i fremtiden optimere byggeprocessen og levere erhvervsbyggeri af høj kvalitet til aftalt tid.  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 

September 2014 - Building Supply

Offshore-boom er også godt for byggebranchen

Hos KT Erhvervsbyg A/S mærker man stigende aktivitet som følge af offshore-væksten i Esbjerg.

Esbjerg er centrum for olie- og gasaktiviteter i Nordsøen, og det trækker mange af branchens store spillere til byen. Tilflytterne igangsætter byggeprojekter for at gøre plads til flere medarbejdere, og det skaber et byggeboom, som kommer byggebranchen til gode.

KT Erhvervsbyg er blandt de entreprenører, der kan glæde sig over at få del i de opgaver, som fremgangen i offshore-sektoren kaster af sig.

Virksomheden er for nylig valgt som totalentreprenør på et nyt byggeprojekt for DST A/S, som er førende inden for højteknologiske svejseløsninger til offshore olie- og gasindustrien. DST A/S udvider som så mange andre produktionsfaciliteterne og øger kapaciteten, således at de kan imødekomme kundernes behov og yde en større service.

Offshore er en branche, som vi efterhånden har en del erfaring med. Der investeres i øjeblikket store summer i udviklingen af virksomheder, der beskæftiger sig med offshore, herunder olie og gas, og tingene går stærkt indenfor denne branche. Det stiller særlige krav til os som entreprenør, idet vi skal arbejde med ultrakorte deadlines, men samtidig sikre en stærk projektledelse og en effektiv byggeproces, lyder det fra Per Henriksen, KT Erhvervsbyg.

Virksomheden står aktuelt for nedbrydning og ombygning af et overdækket areal samt udvendigt kranbaneområde til DSTs nye produktionshal, der skal stå færdig den 1. december 2014.

Dong Energy, Mærsk Oil og Rambøll er nogle af de virksomheder, der har indledt byggeprojekter i Esbjerg, og tilvæksten har en positiv indflydelse på beskæftigelsesområdet. Cirka 15.000 er i dag beskæftiget med olie- gassektoren i Danmark, og Danish Offshore Academy forventer, at der skabes ca. 2000 arbejdspladser inden 2017 i offshore-virksomhederne. Hertil kommer afledte effekter i andre brancher, herunder altså byggebranchen.

Dansk Svejse Teknik A/S

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 

August 2014 - Building Supply

Welcon vælger KT Erhvervsbyg A/S

Welcon A/S bygger ny produktionshal til overfladebehandling af offshore vindmølletårne. KT erhvervsbyg A/S er valgt som totalentreprenør.

Welcon A/S hyrer KT Erhvervsbyg A/S til at stå for opførslen af et nyt overfladebehandlingsanlæg i Give til Welcons offshore projekter. KT Erhvervsbyg A/S er totalentreprenør på byggeriet på i alt 5340 m2, vaskehal på 540 m2 samt udvidelse af pladsen og har landet en ordre på et tocifret millionbeløb. Welcons samlede investering forventes at løbe op i et trecifret millionbeløb, inden byggeriet står færdigt.

”Welcon er en stor spiller og vi glæder os til at levere et byggeri i storformat og endda på rekordtid”, siger Kurt Therkildsen, partner i KT Erhvervsbyg A/S.

Byggeriet skulle have stået færdigt i marts 2015 men er blevet fremrykket til levering i januar 2015. KT Erhvervsbyg A/S har dermed travlt men har også mange års erfaring og et stort know-how med erhvervs- og industribyggeri at trække på. De har som entreprenør været med igennem hele processen, som startede op 2 år tilbage og har slået de første streger på tegningerne, der nu realiseres i byggeriet, som er i fuld gang. ”Det har stor betydning for os som entreprenør, at vi har været med til at udvikle projektet helt fra start af og dermed været Welcons medspiller gennem hele byggeprocessen. Det gør, at vi kan agere hurtigt og fleksibelt og levere kvalitet trods en udfordrende byggehastighed”, fortæller Kurt Therkildsen, partner i KT Erhvervsbyg A/S.

Welcon Proceshaller

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 

August 2014 – Building Supply

Totalentreprise med stram deadline

Give-virksomheden KT Erhvervsbyg skal opføre knap 6.000 m² produktionshal for Welcon. Der er tale om en ordre til et tocifret millionbeløb, hvor tiden er en afgørende faktor.

Give-virksomheden KT Erhvervsbyg skal opføre knap 6.000 m² produktionshal for Welcon. Der er tale om en ordre til et tocifret millionbeløb, hvor tiden er en afgørende faktor.

Welcon er en stor spiller og vi glæder os til at levere et byggeri i storformat og endda på rekordtid, siger Kurt Therkildsen, partner i KT Erhvervsbyg.

Der er udsigt til 10-15 nye lokale arbejdspladser, når KT Erhvervsbyg A/S og underleverandører i den nærmeste fremtid tager hul på byggeriet af en 5.880 m² stor produktionshal til overfladebehandling af vindmølletårne for Welcon A/S.

De indledende jordarbejder gik i gang lige før sommerferien, og KT Erhvervsbyg har travlt. Byggeriets færdiggørelse er fremrykket fra marts til januar, og det store tidspres gør opgaven til lidt af et prestigeprojekt for partnerne Chresten M. Petersen, Per Henriksen og Kurt Therkildsen. KT Erhvervsbyg har som entreprenør været med igennem hele processen, som startede op to år siden, og virksomheden har slået de første streger på de tegninger, der nu realiseres.

Det har stor betydning for os som entreprenør, at vi har været med til at udvikle projektet helt fra start af og dermed været Welcons medspiller gennem hele byggeprocessen. Det gør, at vi kan agere hurtigt og fleksibelt og levere kvalitet trods en udfordrende byggehastighed. Welcon er en stor spiller, og vi glæder os til at levere et byggeri i storformat – og endda på rekordtid, siger Kurt Therkildsen.

KT Erhvervsbyg er specialiseret i totalentrepriser til industri- detail- og domicilbyggeri. Virksomheden har domicil i Give og beskæftiger 10 medarbejdere. En anden lokal virksomhed – Give Stålspær A/S – har fået til opgave at levere stålkonstruktionerne til Welcons byggeri. Der er tale om opsvejste stålspær, kranbjælker og UNP-søjler – i alt 270 tons stål.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 

April 2013 - Artikel fra Horsens Folkeblad (19-04-2013)

Nyt Lager og kontor

Dechra Veterinary - Uldum

1Spadestik Dechra 3 E1366374070855

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

September 2011 - Artikel fra Horsens Folkeblad (17-09-2011)

Ny Produktionshal

Brande Entreprenør Service

Presse1

Presse3