BYGNINGSINGENIØR TIL KT ERHVERVSBYG A/S I GIVE

VIRKSOMHEDEN

KT Erhvervsbyg A/S er specialiseret i alle typer erhvervsbyggerier, fra flotte domiciler og bilhuse til funktionelle produktions- og lagerfaciliteter. Der kontraheres med nøje udvalgte underleverandører om byggeriernes underentrepriser.

Virksomhedens partnerfundament bygger på en lang og solid erfaring inden for erhvervs- og industribyggeri. Samspillet, ambitionen og de individuelle specialistkompetencer i ledelsen, erfaringer, netværk, referencer og ikke mindst de godt 60 engagerede og kompetente medarbejdere har ført virksomheden frem til den solide markedsposition, den har i dag.

Denne position har bl.a. ført til, at KT Erhvervsbyg A/S er blandt de 1000 danske virksomheder, som Spar Nord og BDO har kåret til Succesvirksomhed 2021. En pris der gives til virksomheder der har præsteret imponerende finansielle resultater.

Kernen i virksomhedens tilgang til kunder og byggeri er “simpelt og enkelt”. Af den årsag, at der skabes mest værdi for kunden, både tidsmæssigt og økonomisk, når selv de mest komplicerede byggeløsninger holdes enkle og overskuelige.

STILLINGEN

Der opleves fortsat en meget høj byggeaktivitet, og der er travlt i ingeniørafdelingen. Med reference til afdelingschefen søges derfor endnu en bygningsingeniør, der vil med på den fortsatte vækstrejse.

Du får mange spændende udfordringer i et travlt men fagligt stimulerende miljø med korte beslutningsveje, og hvor der ikke er langt fra ord til handling.

Fra projektstarten bliver du et væsentlig aktiv i ingeniørafdelingen, og du vil indgå i et professionelt og dedikeret team af ingeniører, konstruktører og tekniske assistenter, som i tæt samarbejde med projektlederne sammensætter, effektuerer og afslutter projekterne.

Du er således med fra start til slut, og det er dig der indsamler/udfærdiger dokumentation til start- og sluterklæring for bygværket.

FAGLIGE/IT KVALIFIKATIONER

Du har en håndværksmæssig baggrund, er teoretisk velfunderet og har minimum 3-5 års ingeniørerfaring fra en lignende stilling. Du har flair for praktiske og enkle løsninger, og du er måske KK2 certificeret.

Har du kendskab til energirammeberegning og brandstrategi, er det et ekstra plus.

Du har IT kundskaber på minimum udvidet brugerniveau.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

I din tilgang til jobbet og dine kolleger anlægger du en udadvendt, relationel, proaktiv og nysgerrig attitude. Du evner at tage selvstændige beslutninger og sætter en ære i at udvikle dig fagligt, men samtidig underkender du ikke betydningen af, at resultater skabes i samarbejde med andre.

Som person er du robust og humørfyldt og du motiveres af at være en del af en virksomhed i udvikling med plads til eget initiativ. Da du i jobbet har en bred vifte af interessenter, er du er kommunikativ stærk, ligesom du er struktureret, systematisk og vedholdende i din tilgang til opgaverne.

Kombinationen af dine personlige egenskaber gør således, at du kan dokumentere gode resultater og løsninger fra tidligere opgaver.

KT ERHVERVSBYG A/S TILBYDER

Du får en grundig oplæringsperiode med plads til at lære virksomheden og dens kultur at kende.

Hertil kigger du ind i alsidige arbejdsopgaver, som du selvstændigt varetager, naturligvis hjulpet af dine kompetente kolleger.

Der hersker i virksomheden et godt og inspirerende arbejdsmiljø med højt til loftet, understøttet af en uformel og positiv omgangstone.

Der tænkes kontinuerligt faglig og personlig udvikling i samspillet med muligheden for at blive en del af succesen og den fortsatte vækst.

Lønpakken forhandles individuelt på et attraktivt niveau, som matcher dine kvalifikationer. Bl.a. tilbydes en god kantineordning og via ansættelsesforholdet har du tilknyttet en sundhedsforsikring.

YDERLIGERERE INFORMATION

Er du nysgerrig på denne spændende mulighed, og ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så kontakt os og lad os starte dialogen.

Rekrutteringen foretages i samarbejde med lemo-recruitment ApS.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til KT Erhvervsbyg A/S generelt, bedes du kontakte lemo-recruitment ApS, Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776.

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.

Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende.

Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat.