Første spadestik til El:CONs nye hovedsæde blev taget den 23/11. Nu påbegyndes opførelsen af
6000m2 nyt DGNB certificeret signaturbyggeri, centralt placeret i Aarhus.

Et sprit nyt og tilmed bæredygtigt Videns-teknikhus. Det er snart virkelighed for den kendte installatørvirksomhed EL:CON. Det nye byggeri bliver hovedsæde for virksomheden med stærke lokalafdelinger, 1100 medarbejdere og et stort socialt ansvar med 185 lærlinge.

KT Erhvervsbyg A/S skal i totalentreprise bygge EL:CONS nye hovedsæde i Aarhus i tæt samarbejde med indretningsspecialisten Ambiente.

Samarbejdet med Ambiente har allerede vist sig succesfuldt, da domicilet som KT Erhvervsbyg byggede til Ambiente tidligere på året, vandt prisen ”Årets kontorbyggeri 2020”. Samarbejdet med Ambiente har givet os styrke og lyst til flere signaturbyggerier, der viser virksomhedernes DNA og kernekompetencer.

”Vi viste med Ambientes hovedsæde, at flot arkitektur ikke er et spørgsmål om høj kvadratmeterpris – men om samarbejde. Derfor har vi fortsat vores dialog med Ambiente til gavn for andre bygherrer, der også ønsker at deres nye domicil skal udtrykke virksomhedens DNA og kompetencer”, siger Per Henriksen, CEO i KT Erhvervsbyg A/S.

Nyt Videns-teknik Hus
Hos EL:CON glæder adm. Direktør Jesper Knudsen sig til at etablere et helt nyt Videns-teknik hus, der både viser og samler virksomhedens kompetencer under samme tag.

” Det er vigtigt, at byggeriet ses i den rette sammenhæng. Som en del af en større strategisk plan
– et spin off af vores øvrige aktiviteter. Vi faldt for byggegrunden på grund af dens meget centrale placering.
Jeg glæder mig mest til at tilbyde vores medarbejdere nogle fede omgivelser, samle flere af vores vigtige kompetencer under samme tag – og lade huset vise, hvad vi kan.”

Med inspiration fra Ambiente bliver EL:CONS signaturbyggeri bygget i et råt og enkelt udtryk med rå betonelementer og en høj grad af fleksibilitet, så f.eks. vægge kan flyttes efter behov.
– En fin symbiose af rå fabrikshal og moderne administrationsbyggeri!
De 6000 m2 får 3370 administration og resten deles mellem lager og produktion.

Bygningen bliver udstyret med intelligent bygningsstyring, videoovervågning, solceller, mulighed for genanvendelse af vand, fuldt fokus på akustik, adgangskontrol, lysstyring og meget mere.

I KT Erhvervsbyg er vi ikke i tvivl. Når domicilet står færdigt, er der ingen, der vil være i tvivl om, at her bor en el-installatør!