I weekenden havde vi fornøjelsen af at tilbringe tid sammen med vores kollegaer og ledsagere på en tur til Århus og Horsens.
Vi indlogerede os på det velrenommerede Helnan Marselis Hotel Aarhus hvor vi blev mødt med imødekommenhed og god service👌

Højdepunktet på vores tur var et besøg i det historiske FÆNGSLET i Horsens, hvor vi deltog i en rundvisning og hørte spændende historier om tidligere indsatte. Disse beretninger gav os en dybere forståelse for livet i fængslet og satte vores egne udfordringer i perspektiv.

Vi havde også fornøjelsen af at lytte til foredrag fra vores projektchef, Søren Leth Vidriksen, der delte sine erfaringer og indsigter med os. Hans ord var inspirerende og gav os stof til eftertanke om vores eget arbejde

Til sidst deltog vi i forskellige aktiviteter arrangeret af CoastZone A/S.
Disse aktiviteter satte vores samarbejdsevner og kreativitet på prøve og skabte masser af latter og glæde😀

Alt i alt var turen præget af højt humør og god stemning😀
Vi ønsker at takke alle, der gjorde denne tur mulig – fra vores guider og foredragsholdere til hotellets personale og naturligvis vores dedikerede kollegaer og ledsagere.

Vi ser frem til mange flere lignende oplevelser sammen og er inspirerede til at fortsætte vores rejse mod succes og vækst.