Bygningskonstruktør eller bygningsingeniør? Projekterende eller udførende? Uanset hvad, har vi praktikpladsen til dig!

 

Som praktikant hos os vil du blive en del vores unikke ”familie”, hvor strukturen er flad, jysk og alle er imødekommende med et smil. Du kommer ikke til at undgå vores særprægede venlighed og hjælpsomhed. KT Erhvervsbyg er i sund vækst, alle trives godt, og det afspejler den gode stemning og det menneskelige overskud hos alle ansatte. Du er mere end velkommen til at blive en del at vores egen løbeklub, padelklub eller ølklub. Du kan også nøjes med vores obligatoriske og hyggelige fredagsbar J.

Vores tilgang til byggeri er helt enkel – over hele linjen. Selv de mest komplicerede byggeløsninger, holder vi enkle og bygbare. Den vigtigste driver for dette er vores interne projekteringsafdeling, hvor dygtige arkitekter, bygningskonstruktører og bygningsingeniører udgør en komplet rådgiverfunktion for alle vores byggesager.

I et praktikforløb hos os vil du, i dit eget tempo, få rygsækken fyldt op med nyttig viden at bygge videre på i din videre karriere. Hvad der skal i rygsækken, vil du selv være med til at vælge, ud fra lige netop dine interesser.

 

Bygningskonstruktører – se her!

Vi tilbyder praktikforløb til både udførende og projekterende bygningskonstruktører.

Udførende

Som byggeleder praktikant vil du få et solidt indblik i byggepladsens mange spændende opgaver, og ikke mindst mekanismerne bag. Vores byggerier varierer fra alt imellem bilhuse, logistikcentre, butikker og kontordomiciler. Især den bæredygtige omstilling i Danmark smitter af med spændende byggerier til os. Vores byggepladser er kendetegnede ved enkle og effektive.

Vores hovedkontor og tegnestue ligger i Give, og vi har byggesager i det meste af Danmark.

Vi honorerer dit praktikforløb med en erkendtlighed på 3.000,- kr. pr. måned, transportpenge samt gratis diæt i arbejdstiden.

Er du blevet nysgerrig? Ring til Morten Popp på tlf. 26757030. 

Projekterende

På vores egen tegnestue vil du komme til at indgå i en bred faglig cocktail af pragmatisk viden. Med vores arkitekter, specialiserede bygningskonstruktører og ingeniører med mange discipliner, er der rig mulighed for at give dig den læring, du ønsker. Frisk luft ved besøg på vores egne byggepladser er en selvfølge.

De fleste projekter foregår i tæt dialog med bygherre, hvor der ikke er andre parter end bygherre og KT Erhvervsbyg.

Vores hovedkontor og tegnestue ligger i Give, og vi har byggesager i det meste af Danmark.

Vi honorerer dit praktikforløb med en erkendtlighed på 3.000,- kr. pr. måned, transportpenge samt gratis diæt i arbejdstiden.

Er du blevet nysgerrig? Ring til Bo Gydesen på tlf. 21213015. 

 

Bygningsingeniører – se her!

På tværs af alle fagene er en praksisnær tilgang til opgaverne gennemgående, uanset om fokus er på brand, statik, energi, teknik, akustik eller andet. Dette understøttes af den korte forbindelse til vores egne byggepladser, hvor vi opfordrer til masser af frisk luft og bygbar indsigt.

I vores ingeniørafdeling vil du indgå i et ungt team med 6 specialiserede ingeniører, der tilsammen favner alle discipliner i byggeriet. Kerneopgaverne vil typisk være;

– Stabilitetsberegninger

– Fundaments beregninger

– Statiske beregninger i stål, træ og beton

– Udarbejdelse af samlet statisk dokumentation iht. SBI271 (A1, A2.1, B1 osv.)

– Byggepladstilsyn på dine egne projekter

– Evt. energirammer (BE18) samt LCA beregninger (LCAbyg)

Vores hovedkontor og tegnestue ligger i Give, og vi har byggesager i det meste af Danmark.

Vi tilbyder løn- og aftalevilkår iht. IDA, samt gratis diæt i arbejdstiden.

Er du blevet nysgerrig? Ring til Morten Vindelbo på tlf. 22597312

 

 

Om at være i praktik hos KT Erhvervsbyg:

Mikkel Boldt Hansen, bygningsingeniør praktikant fra Aarhus Universitet

”Jeg har været i praktik hos KT Erhvervsbyg, og det har været rigtig fedt. Allerede i begyndelsen får man lov at prøve kræfter med de mange forskellige opgaver, som en ingeniør jo har. Man får hurtigt et stigende ansvar i firmaet, og efter kort tid har man mulighed for at arbejde på sine helt egne byggesager, hvor alt lige fra statisk dokumentation til samlingsdetaljer skal laves.

I KT Erhvervsbyg er man meget tæt på byggeriet, så det man regner på den ene dag, bliver støbt eller bygget ude på byggepladsen dagen efter. Det betyder også at man har muligheden for at komme ud på byggepladsen og se det man har regnet på i virkeligheden, hvilket er helt vildt fedt fordi det giver en dybere forståelse for det man laver på kontoret.

Mercedes Thomsen, bygningskonstruktør praktikant fra VIA Holstebro.

”Hos KT Erhvervsbyg er der virkelig mulighed for at lære noget, Jeg sidder som projekterende, men firmaet rummer både sælgere, byggeleder, ingeniører og håndværkere. På tegnestuen har jeg flere forskellige opgaver og jeg har fået lov til at prøve mig selv af både i forhold til ansvar og viden, men der er altid en god kollega til at hjælpe. Opgaverne varierer bredt, jeg har både lavet dispositionsforslag, men nu er det projekter som lige om lidt starter op på byggepladsen. Så der er også rig mulighed for at komme ud og se hvad man har projekteret. KT Erhvervsbyg er et firma i vækst, hvilket også er fedt at være en del af en succes. Der er god stemning og også mulighed for at være social trods Corona, over en øl eller et spil dart. Helt sikker en virksomhed der er spændende at være en del af.