Moderne erhvervsbyggeri skal være mere end arkitektur. Nybyg og renoveringer skal give værdi på bundlinjen, højne produktiviteten og styrke konkurrenceevnen.

KT Erhvervsbyg A/S har specialiseret sig i totalentrepriser til industri-, detail- og domicilbyggeri. Med effektiv projektstyring, leverer vi erhvervsbyggeri af høj kvalitet til aftalt tid.

Vi er en pålidelig sparringspartner i alle byggeriets faser – fra de første tanker og skitser over projektering, myndighedsbehandling og frem til aflevering.

Troværdighed er vores omdrejningspunkt. Vi holder hvad vi lover og vi ved, hvad vi taler om. Stærk faglig kompetence og en enkel tilgang til tingene, er det vi er kendt for.

Fra projektledelse til specialviden; vores dybe faglighed, krydret med mange års erfaring og et stort netværk, giver os en værdifuld know how i alle byggeriets faser. Dertil kommer vores virksomhedskultur, hvor et ord er et ord.

Vi fokuserer kontinuerligt på at forbedre vores byggeledelse, leverandørsamarbejde og planlægning/kontrol. Dermed kan vi også i fremtiden optimere byggeprocessen og levere erhvervsbyggeri af høj kvalitet til aftalt tid.