KT Erhvervsbyg er valgt som byggepartner til et nyt eksklusivt domicilbyggeri, karakteriseret ved høje ambitioner og kvalitet i detaljen.

Det er virksomheden SER Hegn i Fredericia, der ønsker et domicil noget ud over det sædvanlige. Domicilet vil være et 3-etagers hovedsæde på 1.281 kvm, der omfatter en tilstødende produktionshal på 1.000 kvm og en lagerhal på 600 kvm. Det nye byggeri kommer til at fungere som domicil, logistikcenter, uddannelses- og testanlæg samt ny egenproduktion. SER Hegn har tidligere haft adresse i Børkop men bygger nu et flot æstetisk byggeri med fokus på kvalitet i detaljerne og et eksklusivt materialevalg, som for eksempel forpatinerede kobberdetaljer på taget.

Et gedigent byggeri – korrekt placeret
KT Erhvervsbyg har tegnet domicilet og stået for at udforme det i overensstemmelse med de ambitioner og planer, SER Hegn har for fremtiden. Men SER hegn, som er landets største hegn- og portleverandør, har haft rig mulighed for selv at påvirke byggeriet.

“Rent logistikmæssigt ligger det rigtig godt for os, og så er den meget synlige beliggenhed ud til motorvejen bestemt også et stort plus”, siger Henrik Hallenberg Rasmussen, administrerende direktør for SER Hegn, med henvisning til at byggeriet vil blive eksponeret ud til E20, hvor op mod 65.000 biler kører forbi dagligt.

”For os er det velkendt, at virksomheder ønsker en logistisk smart placering ud mod motorvejen og at æstetik og funktionalitet skal gå hånd i hånd, når en virksomhed er i vækst. Nøjagtig som det er tilfældet med SER Hegn”, siger Per Henriksen fra KT Erhvervsbyg.