KT Erhvervsbyg har succes med at bygge til virksomheder der hellere vil leje end at eje. Det giver en række spændende multifunktionelle byggerier, der kan bruges til mange anvendelsesområder.

Aktuelt bygger KT Erhvervsbyg A/S for udlejningsvirksomheden G.S.V Materialeudlejning, som får nyt modulcenter tæt på motorvejen i Ringsted. Byggeriet skal give GSV optimeringsgevinster – og netop optimering er et typisk argument fra mange virksomheder, der ønsker at bygge deres eget lejemål.

Konceptet er populært, fordi lejekontrakten typisk løber over 10 år og dermed får virksomheden mulighed for at tilpasse et nyt byggeri til egne behov uden at belaste likviditeten. Samtidig opnår virksomheden en attraktiv fleksibilitet, som er vigtig –  især hvis virksomhedens behov skulle ændre sig, grundet vækst.

Multifunktionelle byggerier
”Vi har ikke fokus på udlejning som sådan men går kun ind i udlejningsprojekter for at få entreprenøropgaven. Og vi oplever klart, at flere virksomheder har et ønske om at bygge sit eget lejemål”, fortæller Per Henriksen, Partner i KT Erhvervsbyg og fortsætter: ”Det stiller naturligvis krav til os som entreprenører som må gennemtænke disse erhvervsbyggerier i mindste detalje for at sikre, at ejendommen bliver multifunktionel nok til at kunne lejes videre, når lejekontrakten ophører. Det gør disse byggerier særligt fleksible, så de kan tilpasses mange forskelligartede behov.”

KT Erhvervsbyg har i det forgange år hentet en omsætningsvækst på 20%. At opkøbe grunde, udvikle og bygge ejendomme og derefter udleje til bygherre, vil også i det kommende år være en del af virksomhedens strategi.