Det er lykkedes den midtjyske entreprenør at nå sidste års ambition om en vækst på 20%. Væksten er hentet bredt indenfor erhvervsbyggeri, fra detailhandel, til kontor og industribyggeri samt byggeri af udlejningsejendomme til erhvervsvirksomheder.

Omsætningskurven er kun gået en vej, nemlig op ad, siden etableringen af KT Erhvervsbyg i 2011. Specialiseringen indenfor byggeri til industri, handel og administration har vist sig at være rigtig for virksomheden, som fra dag 1 har haft fokus på soliditet og en fornuftig indtjeningsgrad. Nogen tvivlede måske nok, da ledelsen sidste år udmeldte et 20% vækstmål, baseret på en omsætning på over 100 millioner kr. Men tvivlen blev gjort til skamme. Det er nemlig nu lykkedes entreprenøren i Give at realisere det ambitiøse vækstmål.:

”Vi har fra dag 1 ønsket at drive en forretning baseret på en høj soliditet og en fornuftig indtjeningsgrad. Vores specialisering indenfor erhvervsbyggeri har givet os en skarp profil i markedet, som helt naturligt har bragt en omsætningsvækst med sig”, lyder det fra Per Henriksen, Partner i KT Erhvervsbyg. Han fortæller, at virksomheden fortsat vil have fokus på vækst indenfor alle typer erhvervsbyggeri, men også har deciderede udviklingsprojekter i støbeskeen.

”Vores størrelse er vores force, Vi kan hurtigt omnavigere men også udvikle virksomheden i takt med markedets efterspørgsel og eventuelle konjunkturændringer, der skaber nye behov hos danske erhvervsvirksomheder. Det gør os agile i et prisfokuseret marked og sætter os i stand til at udnytte nye muligheder og dermed udvikle virksomheden fremadrettet”, slutter han.

KT Erhvervsbyg forventer at fortsætte den positive vækst det kommende år.

Yderligere information: Per Henriksen, KT Erhvervsbyg A/S, Tlf. 20 75 70 81