Bæredygtighed og et godt øje for tidens trend er blot nogle af de egenskaber, som har fået LindDNA i Aarhus til at vokse ud af nuværende lokaler.

Virksomheden, som producerer og leverer interiørartikler, hvor hovedbestanddelen er genbrugslæder, har måtte udvide deres nuværende rammer i Højbjerg af 3 gange. Men har nu valgt at bygge nyt domicil i Aarhus, og vi er stolte af at LindDNA har valgt KT Erhvervsbyg A/S som totalentreprenør til byggeopgaven.

”Det har været vigtigt for os at vælge en samarbejdspartner, som vi kan stole på og som vi ved leverer et byggeri, der lever op til vores høje krav” udtaler stifter og ejer af LindDNA Preben Lind.

At være med til at sætte Århus på verdenskortet med en designvirksomhed, som LindDNA får os ikke til at ryste på hænderne, vi glæder os til at skabe et domicil, der giver LindDNA mulighed for at vokse yderligere over de næste år.

”Arbejdet med at få LindDNA’s ideer til at gå op i en højere enhed, hvor logistik og æstetik kommer i højsædet i deres nye domicil, har været super spændende” siger Per Henriksen fra KT Erhvervsbyg, og vi glæder os til at være med til at sætte Aarhus på designverdenskortet, slutter Per Henriksen.

Fakta om byggeriet:

  • I alt 6000 kvm i 4 etager som vil blive brugt på administration, showroom, kantine og lagerhal

Byggeriet, som netop er igangsat, skal stå færdig i slutningen af 2019. ”Med det nye domicil på 6.000 kvm. får vi over dobbelt så meget plads, og det er der brug for hvis vi de kommende år skal kunne vækste, som vi forventer”, siger Preben Lind.

Læs mere om LindDNA