Stigende internethandel skaber øget efterspørgsel på større lager- og logistikhaller.

KT Erhvervsbyg bygger for Skatepro, der forhandler rulleskøjter, løbehjul og skateboards i 23 lande. Skatepro får et nyt pluklager, fordi varelageret også skal rumme udstyr til vandsport.I alt opfører KT Erhvervsbyg 1400 m2 ny lagerhal for virksomheden.

Nethandel giver mere arbejde til entreprenørerne

Den nye lagerhal i Søften vil stå færdig senere på året, men Skatepro har større planer. Allerede inden 2020 skal lagerkapaciteten også tælle et lager i USA. I KT Erhvervsbyg A/S ser vi en klar tendens og øget behov for mere lagerplads hos virksomheder der opererer indenfor e-handel.

”Stigende E-handel kræver flere kvadratmeter til lager og logistik. Men også en mere professionel dialog om virksomhedernes særlige behov for lager- og logistikfaciliteter samt rutiner i dagligdagen. Det er både Proshop og SkatePro gode eksempler på”, fortæller Per Henriksen, Partner i KT Erhvervsbyg.

Fakta om byggeriet i Søften

I Søften hos Skatepro bygges nu den tredje hal på matriklen. Tilbygningen til de eksisterende 4000 kvadratmeter er på 1418 kvadratmeter og bliver en regulær opvarmet lagerhal med to læsseramper.

Byggeriet er gået hurtigt, ikke mindst fordi Faurskov Kommune har en meget kort sagsbehandling på byggesager. Skatepro har egentlig allerede de manglende kvadratmeter i en eksisterende lagerhal, men de bliver i dag brugt til den indendørs skatepark, som drives af Omega Skate Klub. For Skatepro har det ikke været en mulighed at opsige lejemålet, fordi de ønsker at bidrage til skatemiljøet i kommunen, og derfor udvider man nu med de nye lagerfaciliteter, som også kan understøtte webshoppens videre vækst internationalt.