En stor tak til Ricky Spanggaard og Mette T. Hansen fra EY og Susanne Skovbjerg fra Danske Bank for nomineringen af EY Entrepreneur Of The Year, i region Syd- og Sønderjylland.

Det er en ære for os at blive nomineret for andet år i træk.

Vi er utroligt stolte af denne anerkendelse og fortsætter med arbejde hårdt for at skabe værdi og vækst i vores branche.

Sammen med min kollega Mette T. Hansen samt Susanne Skovbjerg fra Danske Bank har jeg været på besøg hos KT Erhvervsbyg A/S i Give, som endnu engang er nomineret til EY Entrepreneur Of The Year.

Virksomheden, har med de ejerne Chresten Moos PetersenMorten Popp og Per Henriksen, i perioden siden 2011, via en enkel tilgang og ud fra grundholdningen ”altid at holde det man lover” samt med stor fokus på at gøre det man er bedst til, skabt en vækstsucces.

KT Erhvervsbyg A/S har således ud fra disse simple men effektfulde principper, udviklet sig til at være en særdeles anerkendt entreprenør, der er kendt for deres store kompetence med speciale indenfor erhvervs- og industribyggeri. Per Henriksen og Chresten Moos Petersen, startede KT Erhvervsbyg A/S med fokus på et forretningskoncept der bygger på at være den nære samarbejdspartner, og som tager hånd om og skaber tryghed for kunderne i hele processen fra idé og projektering til aflevering af det færdige projekt. Per og Chresten har via efterfølgende ansættelse og inddragelse af Morten Popp i ejerkredsen yderligere styrket ledelsen i denne proces, hvilket betyder at virksomheden i dag er en af de største specialiserede entreprenørvirksomheder inden for erhvervsbyggeri.

Ejerne beskriver sig selv som konservative i ledelsesprofilen og har hele tiden haft fokus på organisk vækst. Via løbende rettidig styrkelse af organisationen, herunder bl.a. via etablering af egen afdeling af specialister inden for bæredygtighed, har virksomheden realiseret meget flotte væksttal over en længere årrække, hvilket bl.a. har medført at virksomheden har været nomineret til EY Entrepreneur Of The Year to gange over de seneste 3 år. Så væksten er bestemt til at få øje på.

Stort tillykke til Chresten, Morten og Per og alle medarbejderne hos KT Erhvervsbyg A/S med den flotte nominering.

Vi glæder os til at følge den fortsatte udvikling hos KT Erhvervsbyg A/S og ønsker held og lykke ved regionskåringen d. 01.november 2023 hos P. Christensen i Kolding.

EY | Danske Bank | Mercedes-Benz Danmark | Danmarks Eksport – og Investeringsfond | Innovationsfonden