Ledelsen

Mere end 100 års erfaring indenfor erhvervsbyggeri

KT Erhvervsbyg A/S ledes af 4 stærke profiler, hver med  mange års erfaring indenfor erhvervsbyggeri og industribyggeri.

Det er samspillet mellem partnernes individuelle specialistkompetencer, erfaringer og netværk, der til sammen gør KT Erhvervsbyg stærke. Det er netværk skabt gennem 4 lange karrierer indenfor byggeriet, der sikrer vores kunder den bedste og billigste løsning – og som bringer flere kunder til. Vi har samlet set mere end 100 års erfaring indenfor faget, der giver ledelsen den knowhow, de har i dag. Vores mål er at blive markedets mest foretrukne samarbejdspartnere indenfor erhvervsbyggeri og derfor det naturlige valg i forbindelse med nybyggeri og renovering af erhvervsejendomme i Danmark.

Kurt Therkildsen

Idémanden bag KT Erhvervsbyg A/S.
Entreprenør gennem mere end 30 år og kendt for sine  mange bygge- og udviklingsprojekter i hans firma Kurt Therkildsen A/S, hvor han har hentet sin mangeårig entreprenør erfaring.

Kurt er håndværksmæssig uddannet – og forretningsmand til fingerspidserne.

Troværdighed er hans foretrukne nøgleord, når han i dag står for projektledelse, salg og projektudvikling i KT Erhvervsbyg A/S.

Per Henriksen

En enkel tilgang til byggeopgaven er Pers mantra.
Et princip han selv efterlever og en kultur han har implementeret i KT Erhvervsbyg A/S siden firmaets opstart.

Mange års erfaring som salgsmanager i Gråkjær Industribyg har givet Per de kompetencer, han bruger i dag som partner og Managing Director i KT Erhvervsbyg A/S.

Chresten Moos Petersen

Ingeniør af hjerte og af hjerne og tidligere medejer af Drias Rådgivende ingeniører.

Byggeteknisk kompetence er Chrestens omdrejningspunkt -derfra hans verden går.

Chresten varetager i dag en bred vifte af opgaver som partner i KT Erhvervsbyg A/S, herunder projektledelse, sikkerhedskoordinering, projektudvikling og systemvedligehold.

Morten Popp

Morten Popp er handlingens mand.
Præcision og kvalitet er omdrejningspunktet i hans arbejde med at kvalitetssikre projektgennemførelsen på vores projekter.

Dialog er hans mantra i både bygherresamarbejdet og i den interne koordinering med vores projektlederteam.

Morten tiltrådte som partner i KT Erhvervsbyg A/S i 2018, efter ni år som partner hos Jungebyg ApS.