Efter 30 års succes

 

I byggefirmaet Kurt Therkildsen A/S i Give gik Kurt Therkildsen på pension. Men ikke ret længe. Efter få måneder kriblede det nemlig igen i Kurts fingre.

I samarbejde med Per Henriksen og Chresten Moos Petersen, startede KT Erhvervsbyg – et helt nyt forretningskoncept, idet den nye entreprenørforretnings fokus udelukkende lå indenfor erhvervsbyggeri.

 

Det var helt fra starten hovedtanken, at firmaet ikke skulle ikke have sine egne håndværkere – og det var i virkeligheden det, der gjorde, at de 3 partnere havde lyst til at starte virksomheden. Det var desuden på daværende tidspunkt sjældent set i den danske byggebranche, at entreprenørvirksomheder specialiserede sig i en grad som denne. Men de 3 partnere var ikke i tvivl. Profilen skulle være skarp og differentieringen stor. Og det blev den. Efter blot 2 år omsatte KT Erhvervsbyg for 100 millioner kroner.

 

Siden har virksomheden realiseret sin målsætning om en omsætningssvækst på 20%. Specialisering og den skarpe profil har givet pote. I dag er KT Erhvervsbyg A/S en anerkendt entreprenør kendt for sit speciale indenfor erhvervsbyggeri og industribyggeri.

Historien bag…

 

Ideen til KT Erhvervsbyg opstod efter Kurt Therkildsen efter 30 år i eget byggefirma gik på pension i 2007. I karensperioden fra 2007 til 2011 blev ideen om et entreprenørselskab med speciale i erhvervsbyggeri modnet. Det blev starten på samarbejdet med de to partnere Per Henriksen og Chresten Moos Petersen. Et samarbejde, der senere blev udvidet med Morten Popp.

Visionen om at være specialister i erhvervsbyggeri med en god portion menneskelig morale, gav KT Erhvervsbyg en skarp profil uden egne håndværkere. I dag er KT Erhvervsbyg A/S en af Danmarks største specialiserede
entreprenørvirksomheder indenfor erhvervsbyggeri.

Kurt Therkildsen, Partner 2011-2021
Trådte ud af ejerkredsen d. 01 januar 2021.

Kontakt os i dag og få hjælp til dit byggeprojekt!