🔙 Tilbage til praktik oversigten

Praktik som Arkitekt

Hvert semester søger vi 1 praktikant.

Som en deI af vores salgsteam vil du sammen med vores 2 arkitekter, 3 bygningskonstruktører og 2 bygningsingeniører arbejde sammen om at designe vores kommende byggerier.

Igennem processen fra de første skitser til færdige salgstegninger, er der fokus på en god balance mellem æstetik, bygbarhed, bygherres ønsker, økonomi og bæredygtighed. Igennem tæt dialog med vores bygherrer, fastlægges behov og ønsker, altid med plads til at inspirere.

Du vil være med til at tegne på alt fra logistikcentre på mere end 40.000 m2 til vandværker, kontordomiciler og bilhuse.

Fælles for alle vores projekter er et højt fokus på at skabe fleksible byggerier i robust kvalitet og med gode arbejdspladser.

Du vil få et grundigt kendskab til Revit, Enscape, Twinmotion og evt. Photoshop samt få stor indsigt i forskellige byggemetoder og byggeriets mange facetter. Foruden vores arkitekter har vi også eget ingeniørkontor, tegnestue, bæredygtighedsteam og byggeledelse under samme tag, hvilket giver hurtig sparring og afklaring af projektet på tværs af faggrupper.

Når vi f.eks. mødes alle fag for at granske dit skitseprojekt, får du gavn af vores mangeårige eksperterfaring indenfor erhvervsbyggeri.

Opgaverne i løbet af praktikken kan typisk være:

  • Udarbejdelse af dispositionsforslag til bygherre med hensyn til udnyttelse af grunden, trafikaleforhold, parkering, rekreative områder, planløsninger, behandling af dagslys og bygningens visuelle udtryk
  • 3D modellering i Revit ud fra byggeprogram eller idéoplæg
  • Være med til at definere byggemetoder og materialevalg
  • Placering af bygninger på matrikel ud fra hensyn til arealoptimering og udearealers behov
  • Rendering af billeder til brug for salg og marketing
  • Orientering om bestemmelser i område- og lokalplaner for projekterne
  • Teknisk sparring med vores egne brandrådgivere, statikere, bæredygtighedsledere og byggeledere

En praktikperiode som arkitekt hos KT Erhvervsbyg A/S giver en læring på et byggeteknisk højt niveau, samtidig med kerneopgaven omkring arkitektur bevares.

Du får en god faglig ballast og erfaring, der kan bygges videre på i det kommende job efter uddannelsen.

En praktikperiode der ikke mindst vil øge evnen til at have bygbarhed i fokus, balancerende med et hensyn til både æstetik, bæredygtighed og økonomi, afhængig af projektet.

Praktikken henvender sig til

  • Arkitekter
  • Bygningskonstruktører

Du kan løbende ansøge om en praktikplads som arkitekt.
Send os din ansøgning, CV og evt. andet relevant, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt

Arkitekt praktikansvarlig
Hos KT Erhvervsbyg A/S

Adam Christoffer Bundegaard

✆  60 19 82 66
✉ acb@ktebyg.dk

Kom og bliv en del af holdet hos KT Erhvervsbyg A/S

Brian Ssegane

Bygningskonstruktør VIA Horsens, praktikant i efteråret 2023

”I min praktikperiode hos KT Erhvervsbyg har jeg opnået en værdifuld indsigt i byggebranchen, finpudset mine færdigheder inden for arkitekt- og andre konstruktør-kompetencer, og jeg har lært fra nogle af de bedste fagfolk i branchen.

Det støttende og samarbejdende miljø har været medvirkende til både min personlige og professionelle vækst.

Jeg har haft mulighed for at arbejde på udfordrende projekter og har engageret mig med erfarne fagfolk som gavmildt delte ud af deres viden.

Den praktiske erfaring og eksponeringen af scenarier i den virkelige verden, har givet mig nogle praktiske færdigheder, som jeg vil videreføre i mine karriere.

Hos KT Erhvervsbyg A/S har jeg oplevet den bedste vejledning, mentorskab og positive arbejdskultur, der har gjort mit praktikophold ikke kun lærerigt, men også underholdende”