KT Erhvervsbyg har vundet endnu en ordre på Sjælland: Et nyt byggeri til RODAN, der har specialiseret sig i kabelløsninger til medicinal- og energisektoren, maskinindustrien samt marine- og transportsektoren.

På en naturgrund med udsigt til søen skal vi i gang med at opføre et nyt byggeri til RODAN i Lynge.

Der bygges i alt 2.365 m2, hvoraf 1200 m2 skal bruges til kontor og udvikling, mens lager og produktion får i alt 1160m2. Total set kommer byggeriet til at indeholdekontorer, mødelokaler, fællesrum, produktion, lager teknikrum, fitness, kantine og en 90 m2 terrasse på 1 sal.Byggeriet placeres med smuk beliggenhed på naturgrund med udsigt til en sø fra kantine og træterrasse.

Vellykket projektering med fokus på dagslys

KT Erhvervsbyg A/S fik ordren i Lynge efter en vellykket projektering, hvor udnyttelse af dagslyset via ovenlys i administrationsområdet var central for byggeriet. – En indretning som ramte RODANS ønsker perfekt og sparede dem for brug af en arkitekt.

Byggeriet i Lynge er et godt eksempel på øget byggelyst hos mellemstore virksomheder – Et segment, som KT Erhvervsbyg A/S har fået godt fat i.

”Vi oplever stor byggelyst hos virksomheder under 250 medarbejdere, som typisk enten mangler plads eller har behov for mere tidssvarende bygninger”, fortæller Per Henriksen, Partner i KT Erhvervsbyg A/S. Han bekræfter, at andelen af virksomhedens totalentrepriser på Sjælland er fordoblet på relativ kort tid – og stadig er stigende.

”Nogle ville måske sige, at KT Erhvervsbyg A/S har udviklet sig fra at være en regional entreprenør til at være mere landsdækkende. Men vi gør egentlig bare det, vi altid har gjort: fokuserer på erhvervsbyggeri. Vores stigende aktivitet på Sjælland er en meget spændende udvikling, lyder det fra Per Henriksen, Partner i KT Erhvervsbyg A/S.

Det aktuelle byggeri for RODAN, der udover de nye faciliteter i Lynge også har produktion i Litauen og Ungarn, opstartes i uge 45.

Vejle Amts Folkeblad har skrevet en artikel om vores byggerier på Sjælland. Find den på vores Facebook side her