Salgssupport til KT Erhvervsbyg A/S

Fra KT Erhvervsbygs domicil i Give bliver det din opgave at servicere og yde ad hoc support til salgsafdelingen og sikre, at kunderne oplever den bedste service. Stillingen er nyoprettet.

Dine opgaver vil primært, men ikke prioriteret eller begrænset hertil være:

  • Opfølgende salgssupport
  • Indhentning af tilbud og udsende udbudsmateriale etc.
  • Lettere skitsering af arealer/situationsplaner
  • Udarbejde bygningsbeskrivelser og bygningsspecifikke kalkulationer, kontrakter etc. ud fra eksisterende skabeloner
  • Deltage i udarbejdelse/opdateringer af eksisterende skabeloner/dokumenter
  • Fremsøge diverse tekniske informationer om ejendomme, lokalplaner, topografikort historisk data etc.
  • Arbejde med prækvalifikationer og opdatere referencer, dokumenter mv. hertil
  • PA for salgschef/CEO på salgsrelaterede opgaver
  • “Blæksprutte” i salgsafdelingen med marketingsrelaterede opgaver, brochurematerialer, fagartikler, hjemmeside, SoMe etc.

FAGLIGE/IT KVALIFIKATIONER

Vi leder efter en kollega med erfaring fra en lignende stilling, og hvis muligt meget gerne en med en håndværksmæssig baggrund. Ellers kan du have erfaring eller uddannelse som teknisk designer, teknisk assistent, bygningskonstruktør, byggetekniker eller lignende.

Da der i stillingen naturligt er en del administrativt og bygningsrelateret arbejde, er det en klar fordel, hvis du er rutineret bruger af MS Office og gerne har kendskab til/arbejdet med f.eks. Bluebeam, Revit, AutoCAD og i marketing diverse designprogrammer som Photoshop etc.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

I din tilgang til jobbet er du udpræget serviceorienteret, systematisk, analyserende og robust, og kollegialt anlægger du en udadvendt, empatisk og nysgerrig attitude. Du evner at tage selvstændige og velfunderede beslutninger, samtidig med at du sætter en ære i konstant at udvikle dig selv inden for dit område.

Du begår dig ubesværet på alle niveauer i organisationen, idét dit personlige motto er, at teamets performance skabes bedst i samarbejdets ånd.

KT ERHVERVSBYG A/S TILBYDER

En rigtig spændende position i en visionær byggevirksomhed med et unikt fremtidigt potentiale, hvor du gives særdeles gode muligheder for at præge stillingens indhold.

Du tilbydes hertil gode muligheder for faglig og personlig udvikling i et job, hvor to dage sjældent er ens.

Organisationen er kendetegnet ved en uformel omgangsform og en flad struktur med korte beslutningsveje. Det gode og sikre arbejdsmiljø er i højsædet, og de kollegiale relationer værdsættes.

Ansættelsesvilkårene forhandles individuelt på et niveau, som matcher kravene til dine kvalifikationer og din erfaring.

VIRKSOMHEDEN

KT Erhvervsbyg A/S i Give er grundlagt i 2011. Virksomheden er en af de helt store spillere inden for sit felt, og har specialiseret sig i erhvervsbyggerier i totalentreprise. KT Erhvervsbyg A/S beskæftiger ca. 90 medarbejdere.

Virksomhedens strategi er helt enkel, og hviler på en gennemprøvet og ensartet struktur i byggeledelsen, samt en enkel og jordnær tilgang til kunden. KT Erhvervsbyg A/S tror således på det helt tætte samarbejde gennem hele byggeprocessen, hvilket i sidste ende sikrer det bedste resultat, og naturligvis en tilfreds kunde.

YDERLIGERERE INFORMATION

Rekrutteringsprocessen håndteres af lemo-recruitment ApS.

Er du blevet nysgerrig på denne meget spændende mulighed, og ser du et muligt match imellem dine personlige jobønsker og stillingens krav, så kontakt os og lad os starte dialogen.

Henvendelser vedrørende stillingen eller KT ERHVERVSBYG A/S, rettes til lemo-recruitment ApS, Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776 eller mail mm@lemo-recruitment.dk

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt, og senest den 31. december 2023 at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.

Da diversitet i organisationen vægtes højt, opfordres alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.

OBS! Desværre oplever vi indimellem, at svarmails fra os havner i spamfilteret. Vær derfor venligst opmærksom på det, hvis du mod forventning ikke modtager et svar fra os.

Publiceret
24. november 2023

Ansøgningsfrist
31. december 2023

Tiltrædelsesdato
Tiltrædelse snarest

Arbejdstid
Fuldtid

Arbejdssted
Ryttervangen 18, 7323 Give

Kontakt / Spørgsmål ?

Kontakt / Spørgsmål ?

Morten Madsen

2176 0776
mm@lemo-recruitment.dk