Vi søger løbende konstruktørpraktikanter og ingeniørpraktikanter

Kan du lide at arbejde selvstændigt, have mange bolde i luften, og vil du prøve kræfter med erhvervsbyggeri – så er du måske vores næste konstruktørpraktikant eller ingeniørpraktikant.

Hos KT Erhvervsbyg er vi ambitiøse, vi er i vækst og har derfor et højt aktivitetsniveau. Vi er specialiserede i at bygge alle former for erhvervsbyggeri – fra flotte domiciler og bilhuse til funktionelle produktions- og lagerfaciliteter. Hos KT Erhvervsbyg bliver du stillet overfor mange spændende problemstillinger, hvor teoretisk ingeniørarbejde hver dag bliver omsat til praktisk udførelse gennem et professionelt team bestående af ingeniør og konstruktører på vores tegnestue i Give.

Om dig:

  • Du er konstruktør- eller ingeniørstuderende
  • Du kan lide at arbejde selvstændigt, og jagte den ”gode løsning” ved hjælp af eks. sparring med kollegaer
  • Du kan lide at have mange bolde i luften
  • Du stiller krav til dig selv, og du er grundig

Hos KT Erhvervsbyg får du:

  • Alsidige arbejdsopgaver hvor kompleksitet og ansvar stiger i takt med din fortsatte udvikling
  • Et godt og inspirerende arbejdsmiljø med højt til loftet, en uformel tone og fagligt dygtige kolleger
  • Mulighed for selv at præge byggeriets udseende i tilbudsfasen
  • Mulighed for at udvikle din faglighed gennem sparring med erfarne og dygtige kollegaer

Tegnestuen er i dag bemandet med konstruktører, tekniske assistenter og bygningsingeniører. Vi benytter Revit i alle byggeriets faser, vores objekter er klassificeret og keynotet.

Om stillingen:

Vi tilbyder en praktikstilling med gode aftalevilkår. Hvis du ønsker at høre mere om arbejdsopgaverne eller andet så ring til Morten på 22597312 vedr. ingeniør eller Claus på 26757035 vedr. konstruktør.

Ellers send din ansøgning til Claus [email protected]

Om at være i praktik hos KT Erhvervsbyg:

Mikkel Boldt Hansen, Ingeniørpraktikant fra ingeniørhøjskolen Aarhus

”Jeg har på nuværende tidspunkt været i praktik hos KT Erhvervsbyg i 12 uger, og det har været rigtig fedt. Når man ankommer den første dag, er der styr på alting. Jeg havde forventet at der ville gå nogle dage med at få computer osv. til at virke, men det var slet ikke tilfældet. Det betyder, at man som praktikant kan forvente at få nogle fagligt relevante opgaver med det samme man begynder. Allerede i begyndelsen får man lov at prøve kræfter med de mange forskellige opgaver, som en ingeniør jo har. Man får hurtigt et stigende ansvar i firmaet, og efter kort tid har man mulighed for at arbejde på sine helt egne byggesager, hvor alt lige fra statisk dokumentation til samlingsdetaljer skal laves.

KT Erhvervsbyg er en totalentreprenør, som har både ingeniører, konstruktører og projektledere ansat. Det medfører at der er en god dynamik på kontoret og at energien hele tiden bliver brugt på at optimere på byggeriet. Når man har brug for faglig sparring, er der altid nogen til rådighed, hvilket man lærer helt vildt meget af. Man er meget tæt på byggeriet, så det man regner på den ene dag, bliver støbt eller bygget ude på byggepladsen dagen efter. Det betyder også at man har muligheden for at komme ud på byggepladsen og se det man har regnet på i virkeligheden, hvilket er helt vildt fedt fordi det giver en dybere forståelse for det man laver på kontoret.

Allerede fra den første dag bliver der gjort meget ud af, at man skal føle sig som en del af holdet. Alle er meget imødekommende, og hvis man har lyst til det, er der altid mulighed for en øl om fredagen, inden man går på weekend.”

Johan Kristiansen, Konstruktørpraktikant fra Via Horsens.

”Hos KT Erhvervsbyg har jeg haft et sjovt og lærerigt praktikforløb. Jeg har arbejdet på tegnestuen her har jeg arbejdet med mange forskellige projekteringsopgaver, der både har været spændene og udfordrende. Med udgangspunkt i mine læringsmål har jeg fået opgaver, som jeg synes var interessante og som kunne udvikle mig fagligt. Jeg har oplevet en arbejdsplads med god stemning og god faglig sparring blandt kollegaerne, som altid har været imødekommende og hjælpsomme. Alt i alt har praktikforløbet givet mig en god forståelse, viden og bedre kompetencer i det fremtidige arbejde som bygningskonstruktør.”