Vi søger løbende konstruktørpraktikanter og ingeniørpraktikanter

Kan du lide at arbejde selvstændigt, have mange bolde i luften, og vil du prøve kræfter med erhvervsbyggeri – så er du måske vores næste konstruktørpraktikant eller ingeniørpraktikant.

Hos KT Erhvervsbyg er vi ambitiøse, vi er i vækst og har derfor et højt aktivitetsniveau. Vi er specialiserede i at bygge alle former for erhvervsbyggeri – fra flotte domiciler og bilhuse til funktionelle produktions- og lagerfaciliteter. Hos KT Erhvervsbyg bliver du stillet overfor mange spændende problemstillinger, hvor teoretisk ingeniørarbejde hver dag bliver omsat til praktisk udførelse gennem et professionelt team bestående af ingeniør og konstruktører på vores tegnestue i Give.

Om dig:

  • Du er konstruktør- eller ingeniørstuderende
  • Du kan lide at arbejde selvstændigt, og jagte den ”gode løsning” ved hjælp af eks. sparring med kollegaer
  • Du kan lide at have mange bolde i luften
  • Du stiller krav til dig selv, og du er grundig

Hos KT Erhvervsbyg får du:

  • Alsidige arbejdsopgaver hvor kompleksitet og ansvar stiger i takt med din fortsatte udvikling
  • Et godt og inspirerende arbejdsmiljø med højt til loftet, en uformel tone og fagligt dygtige kolleger
  • Mulighed for selv at præge byggeriets udseende i tilbudsfasen
  • Mulighed for at udvikle din faglighed gennem sparring med erfarne og dygtige kollegaer

Tegnestuen er i dag bemandet med konstruktører, tekniske assistenter og bygningsingeniører. Vi benytter Revit i alle byggeriets faser, vores objekter er klassificeret og keynotet.

Om stillingen:

Vi tilbyder en praktikstilling med gode aftalevilkår.
Hvis du ønsker at høre mere om arbejdsopgaverne eller andet så ring til os.

Udførende – Morten Popp – M: morten@ktebyg.dk – T: 2675 7030
Projekterende – Bo Gydesen – M: bo@ktebyg.dk – T: 212 13015
Ingeniør – Morten Vindelbo – M: mvi@ktebyg.dk – T: 2259 7312

Upload din ansøgning på vores hjemmeside:
https://www.kterhvervsbyg.dk/karriere/

 

Om at være i praktik hos KT Erhvervsbyg:

Mikkel Boldt Hansen, Ingeniørpraktikant fra ingeniørhøjskolen Aarhus

”Jeg har været i praktik hos KT Erhvervsbyg, og det har været rigtig fedt. Allerede i begyndelsen får man lov at prøve kræfter med de mange forskellige opgaver, som en ingeniør jo har. Man får hurtigt et stigende ansvar i firmaet, og efter kort tid har man mulighed for at arbejde på sine helt egne byggesager, hvor alt lige fra statisk dokumentation til samlingsdetaljer skal laves.

I KT Erhvervsbyg er man meget tæt på byggeriet, så det man regner på den ene dag, bliver støbt eller bygget ude på byggepladsen dagen efter. Det betyder også at man har muligheden for at komme ud på byggepladsen og se det man har regnet på i virkeligheden, hvilket er helt vildt fedt fordi det giver en dybere forståelse for det man laver på kontoret.

Mercedes Thomsen, Konstruktørpraktikant fra Via Holstebro.

”Hos KT Erhvervsbyg er der virkelig mulighed for at lære noget, Jeg sidder som projekterende, men firmaet rummer både sælgere, byggeleder, ingeniører og håndværkere. På tegnestuen har jeg flere forskellige opgaver og jeg har fået lov til at prøve mig selv af både i forhold til ansvar og viden, men der er altid en god kollega til at hjælpe. Opgaverne varierer bredt, jeg har både lavet dispositionsforslag, men nu er det projekter som lige om lidt starter op på byggepladsen. Så der er også rig mulighed for at komme ud og se hvad man har projekteret. KT Erhvervsbyg er et firma i vækst, hvilket også er fedt at være en del af en succes. Der er god stemning og også mulighed for at være social trods Corona, over en øl eller et spil dart. Helt sikker en virksomhed der er spændende at være en del af.